Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Evenimente La Scena

Evenimente La Scena

Evenimente La Scena

Comunicat de Presa

In fiecare miercuri, ora 21:00 – OPEN BLUES NIGHT by Foxy Lady

   „Orice situatie nefericita este un cantec blues care asteapta sa fie creat” – asa spunea celebra Amy Winehouse. Noi spunem ca acolo unde este blues, nu mai e loc de tristete, angoase sau regrete. Exista doar muzica.

   Te asteptam in fiecare miercuri de la 21:00, sa-ti lasi gandurile negre in fata pragului nostru si sa te lasi purtat de o muzica vibranta, in compania invitatilor nostri speciali: Roxana Stroe (voce, chitara), Sabin Taranu (bass), Nicu Georoiu (tobe) si un invitat special. Pentru ca blues-ul nu se canta. Se simte.

   Open Blues Night by Foxy Lady! Incurajam pe deplin participarea tuturor muzicienilor aflati in sala astfel incat, actul muzical sa fie cat mai diversificat. Va asteptam cu drag, cu mic, cu mare si speram ca acest spatiu sa devina locul permanent de intalnire al tuturor muzicienilor romani de blues.

Intrare: 20 lei; pentru informatii si rezervari, suna la 0724 081 810.

In fiecare joi, ora 21:00 – CREMA DE JAM

   O noua sesiune de jamuri care vor readuce La Scena deschisa improvizatia, expresia, forta si pasiunea artistilor de jazz si nu numai, voia buna si libertatea de exprimare. Quartet-ul care deschide seara si va incalzi atmosfera de inceput este format din Catalin Milea (instrumente de suflat), Alex Man (chitara), Razvan Cojanu (contrabas) si Laurentiu Zmau (baterie).

Dupa recitalul de deschidere, veti putea auzi si vedea si alti muzicieni ‘titrati’ sau nu, artisti cunoscuti sau mai putin cunoscuti, studenti sau elevi la facultati ori licee de muzica. Sunt invitati sa participe toti cei care vor sa experimenteze creativitatea jam session-ului, carora speram sa li se alature si alti artisti din alte sfere, precum dansatori, hip-hop artists, actori etc. Inca incepand din 2014, atmosfera CREMA DE JAM a fost deosebita de alte seri de muzica live din Bucuresti, fie ca sa canta funk, jazz sau hit-uri celebre readaptate instantaneu.

Bazata pe spontaneitate, improvizatie, ad-hoc, este seara in care este celebrata prietenia dintre muzicieni si bucuria de a face muzica impreuna. Crema de Jam ii incanta atat pe cunoscatorii genului, dar si pe cei care doresc sa inceapa sa cunoasca pulsul jazzului asa cum s-a nascut el la inceput de secol 20 in New Orleans, Chicago, New York, prin jam-session, interactiune si comunicare.

Intrare: 20 lei; pentru informatii si rezervari, suna la 0724 081 810.

Discutii pe Facebook
books-express.ro
Post a Comment

You don't have permission to register