Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Mostenirea lui Vasile Andru pentru ucenicii sai

Eveniment editura Herald: Mostenirea lui Vasile Andru pentru ucenicii sai

Comunicat de presă – Eveniment editura Herald: Moștenirea lui Vasile Andru pentru ucenicii săi

   Centrul de Practică IsihastăOratio Mentis” şi Editura Herald au plăcerea de a vă invita miercuri, 26 aprilie, ora 18:00, la Centrul Seeds for Happiness Bucureşti (Str. Fabrica de chibrituri nr. 16, lângă Autogara Filaret), la evenimentul dedicat vieţii şi operei scriitorului Vasile Andru, intitulat „Paradisul meu sunteţi voi”.

   „Perfecţiunea este în tine, aici şi acum. Trebuie un mod adecvat şi hotărârea de a o elibera. Gândul bun, termen folosit în Filocalie şi în isihasm, înseamnă gândire pozitivă şi înălţată în acelaşi timp.Dizolvarea oricărei negativităţi. Dizolvi orice sentiment de adversitate faţă de semeni: terapia iertării, a sacrificiului. Mintea care oferă gând bun lumii te vindecă.”  Vasile Andru – Terapia destinului (Editura Herald)

   Vă propunem, aşadar, o întâlnire sapienţială pe marginea vieţii si operei scriitorului Vasile Andru. În cadrul evenimentului, vom povesti despre moștenirea plină de înţelepciune a lui Vasile Andru pentru ucenicii şi prietenii săi, despre cărţile Domniei Sale şi despre recenta apariţie editorială Terapia destinului, republicată la Editura Herald, precum și despre Centrul de Practică Isihastă „Oratio Mentis”.

   Editura Herald va fi prezentă la eveniment și cu un stand de carte, unde publicul va putea consulta și achiziționa titlurile din Seria de autor Vasile Andru.

   Mai multe detalii pe evenimentul de facebook.

Mostenirea lui Vasile Andru pentru ucenicii sai

Discutii pe Facebook
libris.ro

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register