Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

45% promotie carti nemira

Eroi memorabili – Promotie de week-end

Promotie carti: Eroi memorabili de la Nemira

   Eroi si eroine ne-au însufletit imaginatia din cele mai vechi timpuri cu epice calatorii si lupte vitejesti. Editura Nemira te invita sa pornesti în aventuri cu eroi memorabili: de la pistolarul Roland în drum spre Turnul Întunecat, Katniss Everdeen în arena Jocurilor si Ender Wiggin în lupte interplanetare, pâna la Melania Lupu în cautarea adevarului, atipicul Philip Marlowe într-un Los Angeles noir ?i multi, multi altii.

   Citeste povestile eroilor tai preferati, acum cu o reducere de 40%!

   Click aici pentru redirectionare catre promotie. (link afiliat) Promotia 40% reducere colectia „Eroi memorabili” este valabila pana pe 18 noiembrie.

Lectura placuta!

promotie carti

Discutii pe Facebook
nemira.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register