Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Viata mea (Autobiografia)

Viata mea (Autobiografia) de CHARLES DARWIN la Editura Herald

Comunicat de presa

   In Viata mea (Autobiografia) de CHARLES DARWIN avem privilegiul de a face cunostinta cu Charles Darwin nu doar in calitate de om de stiinta, ci si ca prieten, ca tata, ca sot si fiu iubitor. Darwin ne face partasi la existenta sa de zi cu zi, ne impartaseste metodele sale de lucru, amintiri dragi din copilarie si din tinerete – toate acestea facând din Viata mea o carte induiosatoare si totodata captivanta.

   Francis, unul dintre fiii naturalistului, intervine cu un text propriu, oferind o perspectiva inedita si bine-venita asupra caracterului si stilului de viata al lui tatalui sau. De asemenea, Francis ofera informatii despre arborele genealogic al naturalistului, precum si despre personalitatea bunicului si a tatalui acestuia.

   Mintea indrazneata si neobosita, integritatea si simplitatea caracterului lui Charles Darwin sunt dezvaluite in aceasta relatare personala a vietii sale. Pasiunea lui pentru stiintele naturale i-a animat existenta, dar nu l-a impiedicat sa se bucure din plin de familie si prieteni, precum si de mici placeri precum lectura romanelor sau muzica.

_____

   Charles Robert Darwin (1809-1882), naturalist si geolog britanic, si-a dobandit faima in urma contributiei aduse la stiinta evolutiei. Interesul timpuriu pe care l-a manifestat fata de natura l-a facut sa-si neglijeze studiile medicale incepute la Edinburgh. Voiajul sau de cinci ani facut la bordul corabiei Beagle i-a creat reputatia de geolog eminent, iar publicarea jurnalului sau de calatorie i-a adus popularitate. In 1859, Charles Darwin isi publica propria teorie asupra evolutiei, insotita de dovezi hotaratoare, in volumul Originea speciilor. Este considerat unul dintre cele mai infuente personaje din istorie.

   Cartea poate fi comandata cu reducere aici.

Discutii pe Facebook
carturesti.ro
Post a Comment

You don't have permission to register