Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Doi la suta pentru teatru

Doi la suta pentru teatru! Doi la suta pentru comedie! Sustine Teatrul În Culise!

Doi la suta pentru teatru! Doi la suta pentru comedie! Sustine Teatrul În Culise!

   Cu un simplu gest sustii viitorul comediei românesti! Redirectioneaza 2% din impozitul anual pe venit completând formularul 230 – nu te costa nimic si nici nu lasi banii pe mâna statului! Familia În Culise deja viseaza noi productii, decoruri si costume – haideti sa le facem posibile!

   Asociatia Culturala În Culise nu beneficiaza în prezent de nicio subventie, functionând strict din venituri proprii. Cu toate acestea, în intervalul 2011-prezent a reusit sa vina în atentia publicului spectator cu productii precum Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu (participant la FestCo, Festivalul de Teatru scurt de la Oradea, Maratonul Teatrelor Independente), Scrisori Catre Rita (participant Gala Star) sau Clinica Sinucigasilor – cea mai noua productie În Culise – printe alte peste 20 de titluri cu care ne-am bucurat publicul în cei trei ani de existenta. Adaugam pe harta Bucurestiului un teatru independent serios, constiincios si sincer – fapt certificat de zecile de cronici pozitive si de feedback-urile primite de la spectatori. Prin contributia profesionala a întregii echipe, care nu de putine ori s-a confruntat cu dificultati de productie sau cu incapacitatea de a plati onorarii decente artistilor, am reusit sa atingem performante importante si sa fim cautati pentru toate spectacolele din stagiune.

   Teatrul independent este o necesitate a zilelor noastre. Atât pentru ca cei 200 de studenti care devin actori în fiecare an au nevoie de spatii unde sa joace (altfel crestem în fiecare an rata somajului), cât si pentru ca spectatorii au nevoie de teatru proaspat pe care sa-l iubeasca si în care sa creada. Pe lânga crearea de locuri de munca si contributia la calitatea culturii în Bucuresti, Asociatia Culturala În Culise îsi propune si alte proiecte care au legatura inclusiv cu educatia si dezvoltarea (Concursuri de Scenaristica pentru elevi, Festivalul de Comedie de la Corbu, Festivalul Zilele Teatrului Studentesc si alte proiecte pe care din lipsa de fonduri nu am reusit sa le implementam pâna acum).

   Prevederea 2% este un mecanism de transparenta fiscala prin intermediul caruia contribuabilii persoane fizice pot sa directioneze pâna la 2% din impozitul lor pe venit catre o organizatie neguvernamentala (asociatie sau fundatie). Poti sa faci o fapta buna si sa sustii teatrul independent românesc. Datele Asociatiei sunt: ASOCIATIA CULTURALA ÎN CULISE, CIF 29147086, IBAN RO28BTRLRONCRT0244806201, iar formularul poate fi descarcat online de pe http://inculise.ro/implica-te-cu-2/. Pentru mai multe informatii puteti suna la 0735026762 sau 0727033004.

Doi la suta pentru teatru, doi la suta pentru sustinerea comediei romanesti, a culturii si a productiilor independente.

Discutii pe Facebook
libris.ro

Scriu cu dragoste despre imagini sau pictez cuvinte puternice. Caut ?ntelesuri ascunse si ma pierd ?n detalii. Port un suflet vechi, dar nu mi-as dori unul nou.

Post a Comment

You don't have permission to register