Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Despre sexualitate, inteligenta, personalitate si sanatate mentala prin prisma psihologiei evolutioniste

Despre sexualitate, inteligenta, personalitate si sanatate mentala prin prisma psihologiei evolutioniste

Choice Autumn Conference – Despre sexualitate, inteligenta, personalitate si sanatate mentala prin prisma psihologiei evolutioniste.

   Choice este un ONG ce disemineaza cunostinte validate stiintific din domeniul psihologiei, prin conferinte, campanii de constientizare si servicii psihologice de calitate.

   Duminica, 27 noiembrie, între orele 10:00-18:00, va avea loc cea de-a doua editie a Choice Autumn Conference, în Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, aflata pe Soseaua Panduri nr. 90-92.  Tema principala a acestei editii este sexualitatea privita din perspectiva psihologiei evolutioniste.

   Prof. dr. Carmen Strungaru, prof. dr. DragoS Iliescu,  conf. dr. Alina Rusu si drd. Emanuel Andelin vor aborda teme precum: indicatori ai comportamentului seductiv, homosexualitatea, sexualitatea între biologic si cultural, dar si modalitati de masurare transculturala a constructelor psihologice.

   În pauzele dintre prelegeri participantii vor fi serviți cu cafea, fructe si prajituri, putând participa de asemenea la scurte sesiuni de networking.

  Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe baza unui formular pe care îl gasiti pe pagina de pe Facebook a evenimentului sau accesând acest link: http://tinyurl.com/jx2th2m

  Pentru asigurarea unui loc în cadrul conferintei, se achita o taxa de participare în valoare de 35 de lei, studentii având parte de un pret redus, 25 de lei.

Acest eveniment este organizat în colaborare cu Universitatea din Bucuresti

Contact:

E-mail: asociatiachoice@gmail.com

Telefon: 0755827999

www.facebook.com/asociatiachoice

Discutii pe Facebook

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register