Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Fundatia Calea Victoriei

Deseneaza, scrie povesti, fa-ti prieteni în Octombrie la Fundatia Calea Victoriei

   Îti place sa scrii scurte texte, în agenda ta, impresii si idei ingenioase? Desenezi la întalniri, faci schite si unele îti ies chiar bine? Esti politicos însa nu stii chiar toate regulile când mergi la o masa simandicoasa? Vrei sa îti creezi o imagine originala, atragatoare dar nu stii cu ce sa începi?

   Vino la Fundatia Calea Victoriei si vei învata de la specialisti experimentati si simpatici tehnici eficiente si informatii valoroase care sa îti evidentieze calitatile si talentele. Vei descoperi mai multe despre subiectele care te pasioneaza, dar pentru care nu ti-ai facut timp pâna acum.

   Lasa în urma agitatia si responsabilitatile de la serviciu si rezerva-ti serile doar pentru tine: alege unul dintre atelierele noastre ca sa te relaxezi si sa te simti cu adevarat împlinit:

din 4 Octombrie, ora 19:00, 3 sedinte

din 7 Octombrie, ora 19:00, 7 sedinte

din 8 Octombrie, ora 19:00, 4 sedinte

din 14 Octombrie, ora 19:00, 4 sedinte

din 17 Octombrie, ora 19:00, 6 sedinte

din 21 Octombrie, ora 19:00, 5 sedinte

din 26 Octombrie, ora 19:00, 3 sedinte

Înscrierile la ateliere se fac la contact@victoriei.ro.

   Pe lânga atelierele de mai sus vei gasi în programul Fundatiei si alte cursuri utile si atragatoare. Ca sa afli mai multe detalii despre acestea intra pe www.victoriei.ro

   Locul de desfasurare: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (aproape de Rondul Pache Protopopescu / Izvorul Rece).

Discutii pe Facebook
nemira.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register