Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Daruieste placerea lecturii

Daruieste placerea lecturii

Comunicat de presa

   Cumpără o carte de la standul Nemira Gaudeamus 2016, postează pe Facebook fotografia cu hashtag, iar pentru fiecare foto, Nemira donează o carte programului Ajungem Mari.

   Programul educational Ajungem MARI al Asociației Lindenfeld își propune să susțină pe termen lung copiii și tinerii instititionalizați și din medii defavorizate și să le ofere șansa de a AJUNGE MARI, adulți responsabili și independenți. Lucrează cu peste 2.000 de copii și tineri de 3-20 de ani din centre de plasament, centre de zi, apartamente de tip familial sau din sistemul de asistență maternală, în parteneriat cu DGASPC (Direcțiile de Protecție a Copilului) și centre private din București și 25 de județe. Programul s-a extins rapid în țară prin efortul voluntarilor care au observat nevoia copiilor de susținere pe termen lung, încurajare, atenție și dragoste. În 2015 principalul proiect a primit premiul “Proiectul anului în educație” la Gala Națională a Voluntarilor.

   Programul Ajungem MARI include mai multe proiecte: ședințe de pregătire școlară și ateliere creative cu voluntari, ieșiri și excursii, orientare profesională și tabere de dezvoltare personală.

Discutii pe Facebook
books-express.ro
Post a Comment

You don't have permission to register