Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

VOUCHERELE TEATRALE CADOU

Daruieste impreuna cu TNB: VOUCHERELE TEATRALE CADOU

Comunicat de presa – Daruieste impreuna cu TNB: VOUCHERELE TEATRALE CADOU

   Pentru că oamenii care iubesc frumosul vor să dăruiască și pentru că oamenii care iubesc frumosul fac parte din publicul nostru fidel, ne-am gândit să venim în întâmpinarea lor cu un cadou inedit: VOUCHERUL TEATRAL.
 
   VOUCHERUL TEATRAL este cadoul special pe care îl lansăm de 1 Martie, dar pe care îl dedicăm tuturor momentelor speciale ale acestui an.
 
   Începută anul trecut, campania Dăruiește împreună cu TNB a lansat pentru prima oară pe piața produselor culturale, VOUCHERELE TEATRALE CADOU, menite să vină în ajutorul celor care vor să dăruiască celor dragi posibilitatea alegerii spectacolului preferat de teatru din repertoriul Teatrului Național „I.L.Caragiale” din București, cu diverse ocazii aniversare. Cei care au primit în dar un VOUCHER TEATRAL CADOU, au putut să achiziționeze de la casa de bilete a TNB, în limita locurilor disponibile, bilete la spectacolele teatrului, al căror preț se înscria în limita valorii înscrise pe voucher.
 
   În acest an vă supunem atenției o ofertă alcătuită din trei tipuri de vouchere teatrale cadou, adresate diverselor categorii de public:
VOUCHERUL CADOU, cu valoare de 100 RON, dă posibilitatea achiziționării biletelor din zona de prețuri  mici și medii din oferta TNB.
VOUCHERUL PREMIUM, cu valoare de 200 RON, este voucherul care va putea fi preschimbat în bilete din categoria prețurilor maxime din oferta Teatrului Național.
VOUCHERUL STUDENT/SENIOR, cu valoare de 40 RON, este un voucher special, destinat studenților și seniorilor (pentru bunicii noștri iubitori de teatru!), cu ajutorul lui putându-se obține de la casa de bilete a TNB bilete din categoria destinată studenților și pensionarilor. Pentru preschimbarea acestui voucher special, cei care vin la casa de bilete sunt rugați să prezinte carnetul de student sau un talon de pensie.
 
   Spre deosebire de anul trecut, când voucherele au putut fi preschimbate doar la casa de bilete a teatrului, anul acesta, voucherele din categoriile CADOU și PREMIUM vor putea fi folosite și on-line, pentru achiziționarea de bilete prin intermediul site-urilor www.tnb.ro și www.mystage.ro
   Pe site-ul de bilete on-line, www.mystage.ro, spectacolele la care se vor putea achiziționa bilete cu ajutorul seriilor înscrise pe vouchere, vor purta un semn distinctiv care va indica această posibilitate, astfel încât să fie ușor de identificat.
 
   Voucherele conțin coduri de bare și vor putea fi citite cu ajutorul unui senzor special, în cazul în care vor fi preschimbate la casa de bilete. În cazul preschimbării lor pe platforma on-line, va fi necesară înscrierea seriilor de pe vouchere, corespunzătoare codului de bare, în spațiul destinat validării  voucherelor, de soft-ul de cumpărare al Mystage.ro
 
   Cei care doresc să se alăture acestei campanii, prin cumpărarea de vouchere cadou în număr mai mare, sunt rugați să contacteze casa de bilete a TNB (021 3147171) , tirajul acestor vouchere fiind limitat.
Discutii pe Facebook
nemira.ro

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register