Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Cum se duce totul dracu - teatru

Cum se duce totul dracu’, cu Florin Fratila si Ioana Chelmus

Cum se duce totul dracu’, cu Florin Fratila si Ioana Chelmus, la FF Theatre

   Ce faci când te trezesti cu un necunoscut în pat? E simplu: te îndragostesti, iesi la câteva întâlniri, faci nunta, te muti împreuna si apoi… mai bine vii sa vezi cu ochii tai cum se duce totul dracu’, pentru ca dragostea este ca un câmp de lupta, unde nimeni nu câstiga.

   O sa afli de ce ne apar fire albe dupa ce terminam unele relatii si de ce suntem mereu dispusi sa o luam de la capat. Cupidon nu tine cont de cum ne dorim noi sa fie sufletul nostru pereche si, de cele mai multe ori, loveste cu sageata acolo unde nu ne asteptam. Cu totii ne dorim sa întâlnim dragostea adevarata care ne împlineste si ne face sa simtim fluturi în stomac. Problema apare atunci când dragostea da nas în nas cu orgoliul, familia neplacuta a perechii noastre si cheltuielile extravagante ale partenerului.

   Oare dragostea adevarata înseamna grija, atentie, prietenie si respect sau nervi, farfurii aruncate, tipete si plânsete?

   Va asteptam vineri, 6 octombrie, de la ora 21:00, la Epic Bar (strada Coltei, nr 50) la spectacolul Cum se duce totul dracu’ cu Florin Fratila si Ioana Chelmus.

   Intrarea este 35 lei. Accesul se face doar pe baza de rezervari!

   Va rugam sa va confirmati prezenta la numarul de telefon 0726 887 728 sau printr-un e-mail la adresa contact@fftheatre.ro

Discutii pe Facebook
books-express.ro

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register