Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Cum ne vindecam prin joc si râs? Eveniment

   Umorul si optismul, ca mod de viata, sunt calatorii spirituale. Nu ai nevoie decât de trei lucruri pentru a urca la bord:

1: sa fi câstigat Marea Cursa a Spermatozoizilor.
2: sa fi fost nascut la o vârsta frageda
3: sa fi citit aceasta carte
Pe primele doua le-ai realizat cu succes. Felicitari!
                                                                       Lenny Ravich, Terapia prin râs

  Vino la o portie zdravana de râs si vei pleca cu o stare de spirit buna!

   Editura Herald si Centrul de terapie prin Râs Mandarin au placerea de a te invita joi, 8 februarie 2018, ora 18:30 la Libraria Seneca Anticafe (P-ta 1 Mai, str. Arhitect Ion Mincu, nr.1, Bucuresti) la evenimentul Cum ne vindecam prin râs.

   De-a lungul timpului râsul a fost privit prin perspective diferite: Sigmund Freud îl descrie ca eliberator pentru energia psihica, filosofii considerau ca are origini biologice si semnalizeaza trecerea pericolului, în  timp ce religiile îl interpreteaza ca pe un semn al manifestarii bucuriei launtrice. Indiferent de motive, râsul este în final o experienta eliberatoare. Elimina tensiunile psihice si readuce buna-dispozitie. Pe lânga experienta eliberatoare pe care ne-o ofera, râsul ne este la îndemâna.

terapia prin ras*
Optimistul vede covrigul, pe când pesimistul vede gaura acestuia. (Anonim)

*
   Sa fii amuzant nu înseamna neaparat sa stii sa spui poante. Înseamna sa alegi sa vezi umorul si paradoxul ca pe o cale de a gestiona suferinta. Traiesteti viata, dragul meu cititor, dar nu te atasa de ea. E un dar temporar. Alege dragostea în locul fricii. Opusul dragostei nu este ura, ci frica. Priveste toata lumea cu iubire, râsete, umor si optimism – si toate ti se vor întoarce din abundenta… (Lenny Ravich)

*
Cel mai bun mod de a te înveseli este sa încerci sa înveselesti pe altcineva. (Mark Twain)

*

   Iata câteva citate despre ce înseamna optimismul, buna-dispozitie si amuzamentul cu care trebuie sa înaintam prin viata, pentru a fi fericiti.

   Va invitam, asadar, la o seara în care umorul, râsul si veselia molipsitoare vor fi ingredientele necesare unei stari de bine.

terapia prin ras coperta   Vom discuta despre efectele benefice ale râsului prin prisma titlului „Terapia prin râs – un lucru amuzant petrecut pe calea spre iluminare” de Lenny Ravich, alaturi de invitatii: Nae Alexandru, actor la Teatrul de Revista „Constantin Tanase” din Bucuresti, si Monica Adriana Dinulescu (psiholog clinician, psihoterapeut, trainer, fondator „Centrul de Terapie pin Râs Mandarin).

Evenimentul va fi moderat de Sorin Lucaci (PR Editura Herald).

Intrarea este LIBERA … obligatoriu, zâmbetul la purtator!

RSVP – eveniment Facebook

Discutii pe Facebook
libris.ro

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register