Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Craciunul ilustrat la galeria creart

   În data de 2 decembrie 2013, cu sprijinul creart, Clubul Ilustratorilor începe expozitia ”Craciunul Ilustrat”, ce va fi gazduita chiar la sediul creart din Piata Al. Lahovari, nr. 7 si va dura pâna la data de 17 februarie 2014. Expozitia va consta atât în lucrarile originale cât si în printurile a 10 artisti – Stela Lie, Adriana Oprita, Sebastian Oprita, Emanuela Balint, Veronica Neacsu, Luminita Dumitrache, Margareta Udrescu, Oana Ispir, Mihaela Paraschivu, Alexandra Radulescu. Alaturi de cei doi asistenti ai sai, Adriana Oprita si Sebastian Oprita, Stela Lie va avea rolul de curator.

   Ilustratorii sunt artisti vizuali care iubesc povestile. Si ce altceva sa faci când afara e frig, aglomeratia nebuna, gazul scump si viata scurta? În povesti e vara mereu sau iarna frumoasa cu nameti, e vacanta, ciocolata nu îngrasa si toti avem tot timpul sase ani. Dintre toate povestile, povestea de Craciun e cea mai frumoasa, mai curata, mai alba.

   În expozitia de la sediul creart va ureaza Craciun fericit si ilustrat mai multi copii  mari care s-au jucat de-a ilustratorii: Marga, Veronica, Mihaela, Oana,  Luminita, Emi, Alexandra, Bianca, Silvia, Doina, Alina, Adriana,  Raluca, Adrian si Sebastian, toti membri ai Clubului Ilustratorilor .

   Va asteptam la vernisaj, prilej de taifas la o cana de ceai si turta dulce, în data de 2 decembrie, de la ora 18:00, la sediul creart din Piata Al. Lahovari, nr. 7.

Craciunul ilustrat la galeria creart

Clubul Ilustratorilor

   Clubul Ilustratorilor a luat fiinta in 2005 si este un grup de artisti coagulat în jurul unei preocupari comune: pasiunea pentru lucrul cu imaginea, pentru constructia de naratiuni vizuale si pentru incursiunile în zonele de contact ale textului cu imaginea. Este momentan, alaturi de proaspat înfiintata filiala România a SCWBI, singura organizatie care ofera un cadru coerent si profesionist practicarii ilustratiei de carte ca arta.

http://clubulilustratorilor.blogspot.ro/

Discutii pe Facebook

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register