Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

concurs Raftul cu idei invitatie film

CONCURS: Castiga o invitatie dubla la filmul Insurgent

   Raftul cu idei organizeaza un nou concurs, in parteneriat cu Diverta, Editura Leda si INTERCOM FILM.

   Insurgent reprezinta ecranizarea dupa volumul cu acelasi nume din seria Divergent. O poveste de iubire, o poveste despre decizii dificile si consecintele acestora, o poveste despre natura umana si despre decizii sfasietoare.

   Societatea este impartita in cinci factiuni, fiecare dintre ele punand accentul pe cate o virtute:

Candoarea – cei sinceri
Abnegatia – cei altruisti
Neînfricarea – cei curajosi
Prietenia – cei pasnici
Eruditia – cei inteligenti

  Dorim sa premiem oamenii creativi, de aceea te invitam sa ne lasi un comentariu la acest articol, in care sa alegi una din cele cinci factiuni si sa motivezi alegerea, in cateva propozitii. Poti sa profiti si de oferta Diverta, care ofera 50% reducere pentru volumul Insurgent.

insurgent - reducere diverta

   Asadar, Daca ai fi un personaj din cartile Divergent, din ce factiune crezi ca ai face parte din cele cinci descrise (Abnegatie, Candoare, Prietenie, Eruditie, Neinfricare)? Motiveaza-ti raspunsul.

   Concursul se desfasoara in perioada 14 – 25 martie 2015 si ofera drept premiu 3 invitatii duble pentru filmul Insurgent din data de 4 aprilie 2015, ora 12:00Light Cinema – Liberty Center.

Castigatorii vor fi desemnati cu ajutorul random.org

Discutii pe Facebook
libris.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Comments
 • Dobrescu Diana

  Eruditia ? cei inteligenti : pentru ca, asa cum spunea si Stephen Hawking: Intelligence is the ability to adapt to change, ai inteligenta te poti adapta in orice situatie si poti face orice :)

  14 mart., 2015
 • Elena Ilinca

  As alege Candoarea – cei sinceri, deoarece sinceritatea este una dintre cele mai importante valori umane. Daca toti oamenii ar fi sinceri, atat cu ei ?nsusi cat si cu cei din jur am trai intr o lume mult mai buna din unghiul moralitaii.

  14 mart., 2015
 • Oana Mosteanu

  Eruditia – cei inteligenti, deoarece se pot descurca in majoritatea situatiilor.

  20 mart., 2015
Post a Comment

You don't have permission to register