Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

CONCERT MARIA RADUCANU ? ALFONSINA Y EL MAR

CONCERT MARIA RADUCANU – ALFONSINA Y EL MAR

La Scena, marti, 10 mai, ora 20:00 – CONCERT MARIA RADUCANU – ALFONSINA Y EL MAR

Comunicat de presa

   Maria Raducanu si un concert asemeni sufletului sau. „Alfonsina y el mar” este escapada perfecta – nici jazz, nici fado, ci o impletire perfecta intre muzica si poezie ce-ti rascoleste cele mai profunde sentimente – asa cum numai vocea calda a Mariei poate sa o faca.

   Totul la Maria Raducanu e traire. O traire modesta, pura, cu nuante ale unui tumult latent in noi, oamenii doborati in fiecare zi de aglomeratia cotidiana. Izbucnirile de pe scena nu sunt altceva decat LIBERTATE, dorinta strigata de a se despinde de tot ceea ce o infricoseaza. Tulburarea din vocea Mariei iti da posibilitatea de manifestare, de independenta asupra propriilor simtiri.Aici nu exista constrangeri, limitele nu sunt impuse, iar ceea ce trebuie sa faci tu, spectatorul si partizanul eliberarii, este sa o asculti si sa te lasi purtat de emotia unui concert eliberator.

   De vrei sa-ti hranesti sufletul, La Scena este locul perfect unde poti sa te lasi rasfatat de vocea Mariei Raducanu. Pe 10 mai, de la ora 20:00.

   Informatii pe site, rezervari la: 0724081810.

Discutii pe Facebook
libhumanitas.ro
Post a Comment

You don't have permission to register