Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

CONCERT EXTRAORDINAR DE ANUL NOU

CONCERT EXTRAORDINAR DE ANUL NOU

Arii si duete din opere celebre sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare

Sala Radio, 6 ianuarie, 19:00

Comunicat de presa

   Fundatia Calea Victoriei are bucuria sa va invite la CONCERTUL EXTRAORDINAR DE ANUL NOU, desfasurat pe 6 ianuarie 2016, la Sala Radio, in Studioul de concerte “Mihail Jora”, incepand cu ora 19:00.

   Acest eveniment de gala, aflat la a treia editie, are ca invitati doi talentati artisti lirici din tanara generatie, foarte indragiti de publicul larg – Andreea Madalina Barbu, soprana de coloratura si George Ionut Virban, tenor. Va propunem sa începem anul rasfatati de arii, duete si uverturi fermecatoare din opere semnate de mari compozitori: Verdi, Mozart, Puccini, Donizetti si Rossini.

   La CONCERT EXTRAORDINAR DE ANUL NOU ne vor incanta muzicienii de la SYMPHACTORY ORCHESTRA – concert maestru Monica Balasoiu – una dintre cele mai tinere si profesioniste orchestre private din tara, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare. Unul dintre cei mai apreciati dirijori romani, atat in tara cat si in strainatate, Tiberiu Soare este recunoscut pentru abordarea pasionala si de inalta tinuta a partiturilor interpretate.

   In pauza concertului, publicul va savura delicatese, racoritoare si sucuri naturale de fructe.

    Categorii de bilete: Categoria I – 100 ron; Categoria II – 90 ron; Categoria III – 70 ron. Biletele se pot achizitiona prin reteaua Eventim, magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librariile Carturesti si Humanitas, benzinariile OMV sau online pe www.eventim.ro

   Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul Fundatiei Calea Victoriei: www.victoriei.ro

_________________________________________________________________

   Acest eveniment de exceptie in peisajul cultural bucurestean este posibil datorita urmatorilor parteneri: Bondoc & Asociatii, Benefit Seven, Sloop, Valvis Holding. Parteneri media: TVR 2, Radio Romania Muzical, Radio Romania Cultural, Sapte Seri, Hotnews, Metropotam, Zile si Nopti, Revista Cariere, Observator Cultural, Igloo, Calendar Evenimente, Suplimentul de Cultura, Lirika.

   Fundatia Calea Victoriei este o institutie culturala independenta care concepe cursuri si evenimente in domenii culturale si de dezvoltare personala. Misiunea noastra este sa inspiram tinerii si adultii prin arte si stiinte umaniste, abordate intr-o maniera interactiva.

Discutii pe Facebook
Post a Comment

You don't have permission to register