Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

concert andre rieu la Bucuresti

Concert Extraordinar Andre Rieu la Bucuresti

   André Rieu – Maestrul Nascut in Maastricht, Olanda, intr-o familie de muzicieni, André Rieu este cel mai de succes violonist din lume si cel mai bine vandut muzician clasic din toate timpurile. Detine cea mai mare orchestra privata din lume si a vândut mai mult de 40 de milioane de albume si DVD-uri. Lansarea sa internationala a venit în 1994 cu CD-ul „Strauss & Co”. De atunci, a primit mai mult de 400 Platinum si 171 de Gold Awards. Are mai mult de 1,2 milioane de fani pe Facebook. In concertele sale, interpreteaza cele mai frumoase valsuri de Johann Strauß sau Franz Lehár, hit-uri de renume mondial din musicaluri si filme, cele mai iubite arii de opera si opereta, precum si muzica populara din toate decadele. André a fost denumit „Regele Valsului”. „Johann Strauss este compozitorul meu preferat din toate timpurile.” In concertele sale, André canta la vioara, dirijeaza orchestra lui si este un „conférencier” fermecator, care va interactiona cu publicul dupa fiecare piesa. André canta la o vioara construita de Stradivarius in 1732. „Îmi place acest instrument. Îmi aminteste de cantareata de opera Maria Callas – foarte pasionala”.

[citeste mai mult pe Eventim]

Discutii pe Facebook
books-express.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register