Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Common Lives sau Asa se intampla cu toti oamenii obisnuiti

COMMON LIVES sau ASA SE ÎNTÂMPLA CU TOTI OAMENII OBISNUITI

COMMON LIVES sau ASA SE ÎNTÂMPLA CU TOTI OAMENII OBISNUITI. Joi, 19.02, ora 19:00

   Sex, droguri si… Crime! Common Lives nu-i un spectacol despre vieti comune sau oameni obisnuiti, ci o comedie dulce-amaruie despre aceia care reusesc sa ramâna neobservati desi traiesc niste vieti demne de pus în carti: pline de excese, abuzuri si faradelegi. Sunt secrete pe care vrei sa le tii bine ascunse pentru ca daca ies la iveala te pot transforma într-un monstru. Sunt pofte si dorinte pe care nu le poti înfrâna si-atunci ajungi sa pui capat unei vieti plicticoase de familie si sa experimentezi un pic mai mult din tot si toate. Sunt momente în care singura fericire ajunge sa fie evadarea în alte lumi decât cea pe care ti-ai construit-o pe Pamânt, iar drogurile îti devin cei mai buni tovarasi. Umor fin si-un final pe care vrem sa-l numim fericit!

Citeste cronica spectacolului

De Theo Herghelegiu

Cu: Maria Popovici, Paul Alexandru

Regia Cristian Bajora

Video: Alexandru Minculescu

Tehnic: Bogdan Ionescu

Durata: 1h

Intrare: 30 lei

Teatrul In Culise

Hristo Botev 25  (în incinta Copper’s Pub), Bucuresti

Discutii pe Facebook

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register