Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

VREISAMORICUMINE.RO

Comedie romantica si drama existentialista a generatiei care stie totul. Avanpremiera VREISAMORICUMINE.RO

Comunicat de presa

   Teatrul In Culise iti aduce un cadou de inceput decembrie – VREISAMORICUMINE.RO, un nou spectacol despre relatiile interumane intr-o societate care-si pierde din umanitate. Regizat de Florin Fratila, spectacolul se va juca in premiera joi, 1 decembrie, de la ora 20:00, in mansarda din Calea Calarasilor nr. 55 (Club La Scena).

   Intr-o lume in care nimic nu mai este suficient de incitant sau surprinzator, ce poti sa faci ca sa traiesti experienta suprema? VREISAMORICUMINE.RO este comedia romantica nascuta din drama existentialista a generatiei care stie totul.

   Ai raspuns de atatea ori in fiecare zi cu „sunt bine”, insa stii si tu ca in spatele acestor cuvinte se ascund mereu mult mai multe. Spectacolul acesta viu, nascut din ideea de moarte, este plin de sinceritati transante ale firii umane, care cauta continuu raspunsuri, certitudini si intelesuri inca nedescoperite.

   VREISAMORICUMINE.RO spune povestea a doua suflete care isi regasesc sensul si importanta vietii atunci cand sunt pusi fata in fata cu moartea. Bazata pe intamplari reale, povestea celor doua personaje incepe modern, pe internet, unde cei doi se cunosc si se hotarasc sa moara impreuna. Urmeaza o calatorie spre destinatia finala, care le arata intr-un final ca viata in sine este o experienta mult mai intesa decat insasi moartea.

   Dupa succesul inregistrat cu spectacolul CUM SE DUCE TOTUL DRACU’, Florin Fratila revine pe scena in rol de regizor cu o noua productie delicios de amuzanta care scoate in evidenta importanta relatiilor interumane directe intr-o vreme in care interactiunile sociale sunt din ce in ce mai des inlocuite de comunicarea online.

Discutii pe Facebook
carturesti.ro
Post a Comment

You don't have permission to register