Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Central Park - Detectiv pentru o ora

Central Park – Detectiv pentru o ora

Central Park – Detectiv pentru o ora

   Aseara am avut ocazia sa particip la un eveniment altfel. Si cum a fost o experienta extrem de reusita si entuziasmul nu da semne ca m-ar parasi, era musai sa va povestesc si voua. Spoiler alert: articolul contine idei numai bune pentru weekend-ul care tocmai urmeaza.

   Editura All a lansat thrillerul Central Park, de Guillaume Musso, intr-o maniera neobisnuita. “Crezi ca poti rezolva misterul?” suna invitatia – provocare. Si pe buna dreptate pentru ca, impreuna cu echipa de la Puzzle Rooms, au adaptat un escape room special in acest scop, incorporand elemente din actiunea cartii. Si nici misterul nu s-a lasat rezolvat cu una cu doua.

   M-am bucurat sa aflu ca aceasta aventura de o zi s-a transformat un parteneriat de lunga durata, un cross promotion extrem de reusit: Puzzle Rooms va pastra camera inspirata de Central Park, iar cei care doresc sa continue aventura acasa, vor putea achiziona propriul exemplar din carte.

   Dar sa revenim la aventura subsemnatei. La fel ca cele doua personaje principale din Central Park, m-am “trezit” legata cu catuse de o (atunci) necunoscuta Georgiana Idriceanu de la idriceanu.com si am avut la dispozitie o ora pentru a gasi cheia (povestii si a camerei) si a evada.

   Cum am rascolit peste tot in cautare de indicii, cu cate hartiute, cutiute si lacatele ne-am “luptat”, numai noi stim.

Central Park - Detectiv pentru o ora

foto: Georgiana Idriceanu

   Ca mi-a sarit inima cand am deschis o usa si am vazut in penumbra personajul de mai jos, nu mai spun. Totusi, dupa ce m-am asigurat ca “nu misca” (impungandu-l delicat cu unul dintre sfesnicele din imagine), m-am achitat onorabil de sarcina de detectiv si l-am perchezitionat cu rigurozitate.

Central Park - Detectiv pentru o ora

foto: Georgiana Idriceanu

  Mi-am muncit neuronii, am ras, am avut momente de frustrare (de ce se tot blocheaza lacatul asta in loc sa se deschida!), m-am entuziasmat si aproape am topait de bucurie cand rezolvam indiciile (sau poate chiar am facut-o?). Am reusit si sa evadam dar, mai important, ne-am distrat de minune.

   Asa ca, daca vreti sa fiti detectivi pentru o ora sau doar sa incercati o iesire altfel, luati-va prietenii si mergeti la Puzzle Rooms. Si nu uitati, pentru completarea experientei, cartea Central Park, de Guillaume Musso va asteapta tot acolo!

Discutii pe Facebook
books-express.ro
Post a Comment

You don't have permission to register