Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

editura Herald Carti pentru suflet Raftul cu idei

Cartile care ne inspira. Top 10 cele mai cautate carti de la Editura Herald, la Bookfest 2018

   Ca în fiecare an, Editura Herald a fost prezenta la târgul de carte pentru a aduce publicului cititor noi titluri valoroase, evenimente editoriale, lansari de carte si oportunitatea de a se întâlni si interactiona cu autorii.

   În afara de reduceri si de noutati editoriale, Editura Herald a mai pregatit, la standul din cadrul târgului, un program variat de manifestari culturale care au constituit o ocazie, atât pentru cititorii fideli ai editurii, cât si pentru toti cei aflati la târg, sa interactioneze cu autorii si cu traducatorii celor mai noi carti lansate.

    Seria evenimentelor Herald s-a încheiat duminica, în ultima zi de târg, cu un frumos eveniment despre relatiile de cuplu, „Dansul vietii – armonia pasului în doi”, în cadrul lansarii a trei titluri din colectia Pas în doi: Ghidul casniciei, Dansul furiei si Dansul relatiilor de Harriet Lerner. Invitatii nostri – Alin Sebastian Godeanu (psiholog, psihoterapeut), Gina Enache Tuppad (psiholog, psihoterapeut) si Alecsandra Litu (coach, trainer) ne-au împartasit din experienta lor de clinicieni si au subliniat cât de utile sunt informatiile regasite în cele trei volume.

Topul celor mai vândute carti ale Editurii Herald în cadrul Salonului International de Carte Bookfest 2018:

   Dat fiind numarul mare de vizitatori, Editura Herald a avut un bun prilej de a se reîntâlni cu cititorii sai, pentru a aduce în prim-plan titluri care lumineaza mintea, hranesc spiritul si ofera provocari constiintei.

Cum a fost la standul Editurii Herald, in 5 zile de Bookfest:

   Chiar din prima zi de târg, miercuri 30 mai, s-a dat startul maratonului de evenimente culturale cu lansarea a sase volume din doua colectii importante. În colectia Autobiografia: Inventiile mele de Nicola Tesla, Viata mea si psihanaliza de Sigmund Freud, Povestea vietii mele de Benjamin Franklin, Anii tineretii mele de Winston Churchill, O viata legendara, biografia lui Mahatma Gandhi. Invitatii, Ion Bogdan Lefter (critic si istoric literar, analist cultural si politic), Anca Irina Ionescu (traducatoare) si Luisa Neag (coordonatorul colectiei Autobiografia) au împartasit publicului informatii despre importanta covârsitoare a celor cinci personalitati care au marcat istoria umanitatii. A urmat lansarea volumului Pasi pe cale de Hazrat Inayat Khan, unde ne-au onorat cu prezenta domnul profesor Teodoru Ghiondea si Mihai Lita, coordonatorul colectiei Întelepciunea inimii.

   Joi 31 mai, în cadrul evenimentului „Carl Sagan – cu un pas înaintea Universului”, am povestit împreuna cu Anca Bontas (presedinte ASUR) si Cristian Român (senior editor revista Stiinta si Tehnica) despre personalitatea lui Carl Sagan si ultima sa carte-testament, Miliarde si miliarde, publicata în colectia Mathesis a editurii Herald.

   Ziua de vineri, 1 iunie, a debutat cu evenimentul „Nasterea si dezvoltarea într-o familie constienta”, lansarea a doua titluri din doua colectii diferite, Nasterea constienta, în colectia Mindfulness si Familia constienta, în colectia Parentaj. La acest eveniment au vorbit invitatii Iulia Feordeanu (psihoterapeut), Simina Angelescu (educator maternal), Sabina Strugariu  (psihoterapeut) si Luisa Neag, coordonatorul colectiei Mindfulness.

   Seara de vineri a continuat cu un eveniment de exceptie asezonat cu o demonstratie de kendo sustinuta de luptatorii de la Seibukan Dojo, coordonati de sensei Dragos Chiric. Cu aceasta ocazie, a fost lansat titlul Cartea celor cinci cercuri de Miyamoto Musashi (Colectia„ZEN”) unde au vorbit invitatii: Dragos Chiric, Bedros Horasangian, Bogdan Bruma.

   Ziua de sâmbata, 2 iunie, a început cu un eveniment despre terapia Gestalt, la lansarea cartii Comoara ascunsa de Violet Oaklender, alaturi de Miruna Techera (psihoterapeut), Andreea Neagu (profesor, psihoterapeut) si Tatiana Chicu (psihoterapeut). Am continuat apoi cu un eveniment editorial care a stat sub semnul lui Alan Watts, lansarea titlului Oare materia este totul?, în cadrul evenimentului „Raportul omului cu lumea materiala”. Am discutat despre învataturile si întelepciunea lui Alan Watts împreuna cu invitatii: Marian Stan (traducatorul seriei Alan Watts), Anda Ciobanu (îndrumator spiritual, vizionar si practicant samanic), Marius Vornicescu (profesor de yoga, realizator tv) si Luisa Neag, coordonatorul seriei de autor Alan Watts.

   La ora 15.00, a venit rândul unui eveniment deosebit pentru promovarea colectiei Cultura si civilizatie – lansarea cartii O istorie a ateismului de Ovidiu Morar. Au fost alaturi de noi si de publicul cititor, pentru a ne vorbi despre aceasta carte, invitatii: Ion Bogdan Lefter (critic si istoric literar), Adrian Nita (profesor universitar), Ovidiu Morar (profesor universitar, scriitor, eseist, publicist), Luisa Neag (coordonatorul colectiei Cultura si civilizatie).

   De la ora 16.00, am povestit despre albumul de poezii si fotografii Povesti cu o pisica rosie si alte reverii de Sorin Lucaci si Paul Suciu, publicat în colectia Confluente, alaturi de Cristina Toma (realizator emisiuni radio), Ciprian Burcovschi (manager cultural), Ion Bogdan Lefter (critic si istoric literar), Bedros Horasangian (prozator) si Claudiu Komartin (poet).

   Am încheiat ziua de sâmbata cu lansarea a doua volume din colectia Mindfulness: Mindfulness în actiune si Munca, sex si bani de Chogyam Trungpa în cadrul evenimentului „Mindfulness ca stil de viata”. Ne-am bucurat de prezenta invitatilor nostri: Daniela Andreescu (facilitator dezvoltare personala, coach) si Lucian Negoita (psihoterapeut) care ne-au vorbit despre importanta practicii mindfulness în toate domeniile de activitate si în viata noastra de zi cu zi.

   Duminica, ultima zi de târg, a debutat la ora 12.00 cu evenimentul „Nestemate ale budismului tibetan”, cu lansarea celor doua carti publicate în colectia Himalaya: Cristalul si Calea Luminii de Chogyal Namkai Norbu si Bardo Thodol – Cartea tibetana a mortilor. Ne-au povestit despre budismul tibetan, Andreea Ionescu (coach, trainer, realizator emisiuni radio), Alexandru Anton si Mihai Lita (coordonator al colectiei Himalaya).

   Începând cu ora 15.00 în cadrul evenimentului „Sfântul Ioan al Crucii – Lumina din întuneric” a fost lansata cartea Noaptea întunecata si ne-am bucurat de prezenta parintelui Antonio Prestipino, reprezentând Ordinul Carmelitanilor Desculti, alaturi de Anca Irina Ionescu (traducator) si Mihai Lita (coordonator al colectiei Spiritualitate crestina).

   Seria evenimentelor Herald s-a încheiat duminica, în ultima zi de târg, cu un frumos eveniment despre relatiile de cuplu, „Dansul vietii – armonia pasului în doi”, în cadrul lansarii a trei titluri din colectia Pas în doi: Ghidul casniciei, Dansul furiei si Dansul relatiilor de Harriet Lerner. Invitatii nostri – Alin Sebastian Godeanu (psiholog, psihoterapeut), Gina Enache Tuppad (psiholog, psihoterapeut) si Alecsandra Litu (coach, trainer) ne-au împartasit din experienta lor de clinicieni si au subliniat cât de utile sunt informatiile regasite în cele trei volume.

Discutii pe Facebook
nemira.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register