Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Campionatul povestilor cu Gregor Pamanteanul

Campionatul povestilor cu Gregor Pamanteanul – sambata, 18 martie

Comunicat de presă: Campionatul poveștilor cu Gregor Pământeanul – sâmbătă, 18 martie

   Librăria Humanitas de la Cişmigiu şi Editura Nemi – Cărți pentru copii vă invită sâmbătă, 18 martie, ora 11.30, la Campionatul poveştilor cu un erou neobişnuit, Gregor Pământeanul, din seria Cronici din Subpământ, scrisă de bine cunoscuta Suzanne Collins.
Campionatul povestilor cu Gregor PamanteanulCine este Gregor Pământeanul? Un puști din New York care, întâmplător, descoperă o trecere către o nouă lume fascinantă ce-și duce existența dedesubtul metropolei cu personaje surprinzătoare: oameni, gândaci, lilieci, păianjeni sau șobolani.

   Ce vom face la Campionat? Împreună cu Nona Rapotan, coordonatoarea site-ului cultural bookhub.ro, copiii vor citi, vor povesti, își vor imagina şi vor desena lumea de Subpământ, vor putea inventa și exersa o limbă numai a lor și a prietenilor, după regulile jocului numit „Unul mai sus, unul mai jos“.

    Copiii vor învăța din această poveste o lecție importantă: un adevărat războinic și erou este cel care nu recurge niciodată la violență până nu epuizează toate posibilitățile de rezolvare a conflictelor prietenește.

   Cei mai activi copii vor primi pachete cu cărţi Nemi.

 Intrarea este gratuită. Vârsta recomandată: 8+. Înscrieri pe adresa de email: ana.androne@nemira.ro

Discutii pe Facebook

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register