Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Calatorie in teatru

Calatorie in teatru – ATELIER DE ISTORIA TEATRULUI

Comunicat de presa

   Teatrul de Pica inaugureaza o noua ramura a sa, atelierul de istoria teatrului: Calatorie in teatru. Sambata, 19 noiembrie, incepand cu ora 11:00, la Libraria Open Art (str. George Enescu nr. 8), are loc prima intalnire a atelierului. Coordonator: Tudor Sicomas.

   Ce este teatrul? Cand a aparut? De ce a aparut? Cum a aparut? Ce este un actor? Cine a fost primul actor? Mai este nevoie de teatru? Oare chiar este Shakespeare contemporanul nostru?

   Cate intrebari. Sigur mereu ati cautat raspuns la cel putin una dintre ele. Ei bine, acum aveti ocazia sa aflati ce se ascunde in spatele lor. Descoperiti istoria teatrului pe intelesul tuturor intr-un mod placut, relaxat si interactiv.

   La atelierul Calatorie in teatru veti invata lucruri noi si fascinante despre marea istorie a teatrului. Vom parcurge impreuna un drum lung de mii de ani si vom afla de unde a pornit acest fenomen impresionant numit teatru si unde a ajuns el astazi.

   Intalnirile vor avea loc in fiecare sambata, intre orele 11-13, la Libraria Open Art din str. George Enescu, nr. 8. Durata atelierului este de 4 luni.

   Numarul maxim de participanti este de 12. Prima luna este gratuita. Incepand din a doua luna, participarea se face pe baza de donatie. Donatia minima recomandata: 20 lei.

Detalii si inscrieri la telefon: 0731.775.510 sau la adresa de email: tsicomas@gmail.com

Coordonator atelier: Tudor Sicomas

Discutii pe Facebook
books-express.ro
Post a Comment

You don't have permission to register