Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Buzunarul cu paine de Matei Visniec

Buzunarul cu paine, de Matei Visniec

Buzunarul cu paine, de Matei Visniec

Comunicat de presa

   Teatrul Arte dell’ Anima va invita vineri, 12 februarie la ora 20:00 la spectacolul Buzunarul cu paine, text scris de dramaturgul contemporan Matei Visniec.

   Spectacolul prezinta doua personaje, Domnul cu baston (Alexandru Nagy) si Domnul cu palarie (Stefan Pavel), care se motiveaza atat reciproc, cat si pe spectatori, in recunoasterea faptului ca majoritatea actiunilor noastre sunt absurde, intrucat ele nu reusesc sa tulbure inertia lucrurilor mai mult decat o face o pietricica aruncata in apa unei fantani. Momente de insuportabila repetabilitate a fiintei. Alte momente insa cand credinta noastra si motorul care ne pune in miscare sunt atat de puternice incat depasesc limitele cu care ne-am obisnuit si… aceasta credinta a schimbarii in bine ajunge sa fie daruita spectatorului.

   Cate adevaruri despre om pot incapea intr-un buzunar de teatru? Actorii Alexandru Nagy si Stefan Pavel si regizorul Alex Bogdan va invita sa descoperiti raspunsul impreuna cu ei!

   Pretul unui bilet este de 30 de lei si poate fi achizitionat de Casa de bilete a Teatrului Arte dell’ Anima: Strada Fainari, nr. 17 D. Pentru a va rezerva un loc din timp puteti suna la numarul: 0733.060.033.

Discutii pe Facebook
carturesti.ro
Post a Comment

You don't have permission to register