Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Bucharest ShortCut Cinefest

Bucharest ShortCut Cinefest

Comunicat de presă: Competiția Internațională de Film Bucharest ShortCut Cinefest

   În data de 18 decembrie, începând cu ora 19:30, va avea loc a 7-a ediție a festivalului internațional de scurtmetraje Bucharest ShortCut Cinefest, în cadrul căreia vor fi proiectate cele mai bune filme din ultima lună.

   Evenimentul va avea loc la Manasia Hub, Strada Stelea Spătarul nr. 13.

   Bucharest Shortcut Cinefest este o competiție internațională de film independent, ce își propune să facă cunoscute cele mai bune proiecte cinematografice din mediul online. Reunind filme ale regizorilor din întreaga lume, deja afirmați sau în curs de dezvoltare, competiția promovează filmul scurt în formele sale diverse, aducându-l într-un spațiu neconvențional, mai aproape de iubitorii de film.

   Dintre cele peste 100 de proiecte înscrise, am selectat cele mai bune 10 scurtmetraje în
următoarele categorii: ficțiune, documentar, experimental și student film. De asemenea, evenimentul va beneficia de o proiecție specială în parteneriat cu Feel The Reel – International Film Festival din Glasgow, United Kingdom.

   Evenimentul este cu intrare liberă. Mai multe detalii pe site sau pe pagina de Facebook a evenimentului

Discutii pe Facebook
libris.ro

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register