Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Bucharest ShortCut Cinefest Short Film Marathon editia a XI-a

Bucharest ShortCut Cinefest Short Film Marathon editia a XI-a

Comunicat: Bucharest ShortCut Cinefest Short Film Marathon ediția a XI-a

   Bucharest Shortcut Cinefest este o competiție internațională de film independent, desfășurată lunar, ce își propune să facă cunoscute cele mai bune proiecte cinematografice din circuitul online. Reunind filme ale regizorilor din întreaga lume, debutanți sau chiar profesioniști, festivalul promovează filmul scurt în formele sale diverse, mizând pe creativitate și implicit pe promovarea celor mai inovative limbaje cinematografice.

   Luna aceasta, Bucharest ShortCut Cinefest ajunge la ediția cu numărul XI și invită iubitorii de film să urmărească 10 scurtmetraje demne de ținut minte, din categorii precum: ficțiune, student film, documentar și film experimental. Lăsăm filmele din întreaga lume să își spună poveștile duminică, 23 aprilie, de la ora 20:30, la Unteatru. Îți propunem deci un maraton de film sinonim cu o minunată călătorie (cinematică). Așa că fă-ți bagajul și … come along for a journey!

   Evenimentul va beneficia totodată și de proiecții speciale în parteneriat cu Feel The Reel – International Film Festival din Glasgow, United Kingdom și cu London Golden Scout International Film Festival.

   Accesul la eveniment este gratuit. Filmele beneficiază exclusiv de subtitare în limba engleză.

   Programul complet al evenimentului și mai multe detalii pe site sau pe pagina de Facebook a festivalului.

Discutii pe Facebook
nemira.ro

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register