Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

ShortCut Cinefest

Bucharest ShortCut Cinefest short film marathon – editia 17 –

   Calendarul pentru octombrie trebuie sa cuprinda, fara dubiu, si o seara cu filme bune, savurate din plin departe de aglomeratia orasului.

   Bucharest ShortCut Cinefest completeaza programul de toamna cu o selectie de scurtmetraje care abia asteapta sa fie descusute pe toate partile. Duminica, 29 octombrie, la Unteatru de la ora 20:30 se vad si se asculta povesti primite din întreaga lume.

   Editia cu numarul 17 devine stop-cadru pentru infuzie de cultura urbana. Lasam filmele sa împleteasca filosofia, poezia si ritmurile indie cu pofta de a problematiza asupra marilor întrebari. De la lucruri banale, la întâmplari de-a dreptul neasteptate si pline de umor.

   Cele 10 scurtmetraje înscrise în competitia de luna aceasta acopera categorii si subiecte diverse, pentru toate preferintele cinefililor. De la drama, la filme experimentale, de la student films la music videos, fictiune si film românesc.

ShortCut CinefestCalupul de proiectii include titluri premiate si recunoscute international.

   Axioma (Italia, 2017) este lectie prin film despre empatie si egalitatea de sansa. Dovada despre cum nimic nu e imposibil atunci când vrei cu adevarat sa îti urmezi pasiunea. Despre Bob in the rain and the Lizard of hope (SUA, 2017) ne vorbeste Maria Chiara Venturini în cel mai proaspat proiect al sau. Un film-colaj construit din cosmarurile pe care le purtam cu noi zi de zi.  Cât despre Narcis si Fifi (România, 2017), îi întâlnim în scurtmetrajul semnat de Serban Racoviteanu. O fictiune ce se auto-caracterizeaza ironic drept „cel mai prost film din istoria UNATC-ului”. Restul propunerilor regizorale sunt de aflat chiar în ultimul weekend de octombrie.

   Bucharest ShortCut Cinefest este o competitie care promoveaza filmul scurt în formele sale diverse, aducându-l într-un spatiu neconventional, mai aproape de iubitorii de film.

Accesul la eveniment este gratuit.
Filmele beneficiaza exclusiv de subtitare în limba engleza.

   Programul complet al evenimentului si mai multe detalii pe www.bscfest.com sau pe pagina de Facebook a festivalului.

Eveniment oferit de: Motion Music Network
Gazduit de: Unteatru

Discutii pe Facebook
books-express.ro

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register