Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Bucharest Comedy Week

Bucharest Comedy Week – comedie romaneasca marca In Culise

In Culise celebreaza comedia româneasca la Bucharest Comedy Week

Atunci când vine vorba de  hohote de râs, spectacolele În Culise sunt nelipsite! Ne vedem cu bucurie si comedie sa celebram RÂSUL prin teatru: la final de Septembrie, pe 24, 25, 26 si 27 Septembrie, în Piata Natiunile Unite nr. 3-5. Urmariti programul de mai jos:

COMEDIA (erotica 18+) de Miercuri, 24 Septembrie, ora 20:00

SCRISORI CATRE RITA – THE SHOW

De Stefan Caraman; Regia: Cristian Bajora; Cu: Stefan Nistor, Andreea Stafie

   Scrisori catre Rita este povestea unei despartiri, care ar durea daca nu ar fi atât de hilara si care ar fi amuzanta daca nu ar durea atât. Nic e omul gratuit, fara obligatii si fara target, e antistarul, e ceea ce-si doreste cel mai mult societatea de azi sa marginalizeze. Nic povesteste; pentru ca daca nu o face, moare. Nici nu deranjeaza pe nimeni, desi lânga el nu poti sta neutru. Îti vine sa-l bati, sa-l strângi în brate, sa-l speli, sa-l iubesti. Un singur lucur nu reusesti – sa-l ignori. Nic e vulgar pentru ca viata printre sfintii falsi îl oprima. Nic face lucruri pe care noi nu avem voie sa le facem, desi… Nic e un mic Isus care ne spala de pacatul ipocriziei.

Bucharest Comedy Week - Scrisori catre Rita The Show

COMEDIA (dulce-româneasca) de Joi, 25 Septembrie, ora 20:00

IMAGINEAZA-TI CA ESTI DUMNEZEU

De Matei Visniec; Regia: Cristian Bajora; Cu: Stefan Nistor, Maria Popovici, Ionut Iftimiciuc, Ioana Chelmus, Alexandru Minculescu, Florin Fratila

   Spectacolul vorbeste despre iubire, despre absurdul din vietile noastre, despre fuga continua spre ceva despre care de multe ori nu avem foarte multe informatii, despre România, despre teatru, si reuseste sa atinga si sa loveasca, fara sa plictiseasca niciun moment, prejudecati si idei periculos de amintit.

Bucharest Comedy Week - Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu

COMEDIA (amaruie) de Vineri, 26 Septembrie, ora 19:00

TREI PIESE SCURTE FARA SEX

De Rodrigo Garcia; Aldo Nicolaj; Theo Herghelegiu; Regia: Cristian Bajora; Cu: Alexandru Minculescu, Alex Vlad, Ionut Iftimiciuc

   O experienta marca În Culise, un spectacol despre tine, despre noi, despre viata, despre nimicul din jurul nostru, despre lucrurile frumoase, despre lucruri urâte, despre actori, despre desene animate, despre McDonald’s si hamburgeri, despre pistoale si clovni. O tragicomedie – pentru ca vei râde (chiar daca amar) Trei Piese Scurte Fara Sex este un spectacol complet care va aduce publicul spectator în stari si gânduri unice – va problematiza si va explica, va da raspunsuri si va întreba – un produs cultural de certa valoare.

Bucharest Comedy Week - Trei Piese Scurte Fara Sex

COMEDIA (relatiilor) de Sâmbata, 27 Septembrie, ora 19:00

PROSTII SUB CLAR DE LUNA

De Teodor Mazilu; Regia: Cristian Bajora; Cu: Ioana Chelmus, Alex Vlad, Alina Petrica, Stefan Nistor, Paul Alexandru

   O comedie despre traiectoria pe care o urmeaza viata de cuplu, o imagine-metafora pentru o societate dezumanizata în care pâna si viata de familie se vinde si se cumpara cu o nonsalanta uimitoare.

   Cautarea fericirii nu se sfârseste dupa casatorie. O femeie care nu lucreaza nu va fi niciodata prea încântata de faptul ca sotul sau îsi iubeste meseria pe care o practica cu placere si uita ca are acasa o printesa de întretinut. Un barbat arivist nu va fi niciodata prea încântat ca sotia sa îi ofera foarte multa iubire.. si cam atât. Si-atunci se produce ruptura în cele doua cupluri din poveste – Gogu o paraseste pe Clementina pentru Ortansa, Ortansa îl paraseste pe Emilian pentru Gogu si cei doi se unesc sub semnul banului. Dar nu traiesc fericiti pâna la adânci batraneti. Pentru ca uneori fericirea nu înseamna nici bani, nici iubire…

Bucharest Comedy Week - Prostii sub clar de luna

   Nu uitati, ne revedem pe 24, 25, 26 si 27 Septembrie în Piata Natiunile Unite nr. 3-5 cu patru spectacole de comedie româneasca la superlativ! Rezervari la 0735.026.762 sau http://inculise.ro, iar pentru achizitionarea biletelor (din timp) accesati http://bilete.ro.

Discutii pe Facebook
libhumanitas.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register