Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

BEST FILM AWARDS

BEST FILM AWARDS – Muta sufrageria ta la cinema

Comunicat de presă: BEST FILM AWARDS – Mută sufrageria ta la cinema

   Trei zile, 2 spații-gazdă, 37 de filme din 17 țări și un workshop. Aceasta este propunerea pe care o lansează Best Film Awards publicului clujean în perioada 13 – 15 ianuarie.

   Aflată anul acesta la prima ediție, Best Film Awards este o competiție internațională de film independent, ce urmărește să facă cunoscute publicului cele mai bune producții cinematografice din mediul online. Înscris in circuitul internațional și pe platformele de film submissions, Best Film Awards este acreditat de una dintre cele mai mari  platforme din domeniu – FilmFreeway.

   Reunind filme ale regizorilor din întreaga lume, producători deja cunoscuți sau nume în curs de afirmare, festivalul oferă, prin întregul său concept, o alternativă în raport cu conținutul promovat în industria cinematografică comercială. Producțiile de scurt și lung metraj vor putea fi urmărite în cele trei zile de festival, într-un cadru intim și relaxat atât la Cinema Mărăști, cât și într-un spațiu neconvențional, la Insomnia Café.
Dintre cele peste 250 de proiecte înscrise, echipa de jurați formată din membri din România, Marea Britanie, Italia, Estonia și Mexic au selectat cele mai bune 37 de filme din următoarele categorii: music video, film documentar, ficțiune, experimental, romance, comedie, dramă și student film.

   Mai mult decât atât, organizatorii festivalului își propun să încurajeze inițiativele creative și totodată să creeze oportunitatea unui dialog între specialiști în domeniu și cei ce aspiră spre o carieră în industria muzicii și a filmului. Best Film Awards organizează în cadrul evenimentului și un workshop de muzică de film susținut de ScoreKraft, singura companie de producție de muzică de film din România care are în portofoliu colaborări cu nume mari din industria filmului hollywoodian.

   Accesul la evenimente este gratuit. Programul complet și mai multe detalii pe www.best-film-awards.com și pe pagina de facebook a festivalului.

Discutii pe Facebook
nemira.ro

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register