Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

O Spovedanie

Avanpremiera ,,O Spovedanie’’ la Godot Cafe-Teatru

Comunicat de presă: Avanpremiera ,,O Spovedanie’’ la Godot Cafe-Teatru

   Godot Cafe-Teatru vă invită pe 20 și 21 decembrie, de la ora 20:00, la evenimentele de avanpremieră a spectacolului ,,O Spovedanie’’ – adaptare liberă de Emanuel Pârvu, după Aniversarea – un film de Dan Chișu (în cinematografe din 2017).

   O Spovedanie, în regia lui Emanuel Pârvu, este cea mai recentă producție Godot Cafe-Teatru și aduce pe scena teatrului independent românesc, în premieră în această formulă, nume mari din lumea teatrului și a filmului, actori îndrăgiți, recunoscuți la nivel internațional prin nominalizări și premii obținute în festivaluri importante. Adrian Titieni, George Ivașcu, Alexandru Papadopol, Emanuel Pârvu și Constantin Cojocaru (voce), pentru prima dată pe scena Godot Cafe-Teatru, într-un spectacol ce îmbină în mod inovator elemente de teatru și film, oferind publicului o experiență inedită.

   O Spovedanie surprinde dinamica dintre doi frați, care se întâlnesc întâmplător într-un bar din centrul capitalei. Fiecare dintre cei doi se află acolo pentru a rezolva aceeași problemă – moștenirea tatălui (încă în viață). Cel mic își dă întâlnire cu directorul spitalului unde este internat tatăl său. Cel mare, vădit preocupat de starea critică a bătrânului, vine să discute cu un preot. În același timp și în același loc. Un spectacol în care dezbaterea dintre religie și ateism are un final neașteptat.

   Detalii și rezervări la numărul de telefon 0736.414.244 sau direct în aplicația Godot Café-Teatru, disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.

   Programul complet al lunii decembrie și mai multe informații despre spectacole, pe site sau pe pagina de facebook.

Discutii pe Facebook
carturesti.ro

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register