Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

cum se duce totul dracu - teatru

Avanpremiera: Cum se duce totul dracu’ – dragostea ca un câmp de lupta

   Luna Decembrie e bogata în spectacole noi marca În Culise  – Miercuri, 10 Decembrie, de la ora 19:00, te asteptam la Imago Pub în Piata Natiunile Unite nr. 3-5 la avanpremiera unei comedii viguroase despre viata în cuplu –  Cum se duce totul dracu’.

   Motto – “Love is like war, easy to begin, but very hard to stop.”

   Pe lânga lucrurile frumoase dintr-o relatie, viata în doi înseamna o adevarata lupta dusa pentru… nimic! Pentru ca si în cuplu te poti simti în competitie si-atunci scoti toate armele pentru a demonstra cine-i mai mare si mai tare în orgoliu. Probabil nu vom afla niciodata cine va câstiga aceasta batalie a sexelor, dar spectacolul ”Cum se duce totul dracu’” îti va arata cum si unde se desfasoara adevaratul razboi de gherila. Un show plin de umor recomandat tuturor celor care au simtit sau înca simt fiorii dragostei – pentru ca e bine sa te bucuri de ceea ce ai, atunci când ai! Carpe diem!

   Bazat pe un text contemporan scris de Mihai Ignat, spectacolul Cum se duce totul dracu’ a fost creat integral de cei doi protagonisti – Loredana Cosovanu si Florin Fratila. Acestia se declara fascinati de subiectul dragostei ca un câmp de lupta si promit un spectacol cu adevarat amuzant.

   Va asteptam Miercuri, 10 Decembrie, de la ora 19:00 in Piata Natiunile Unite nr. 3-5 (Imago Pub cu Scena) sa râdeti si sa va binedispuneti la avanpremiera comediei Cum se duce totul dracu’.

Discutii pe Facebook
libhumanitas.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register