Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Auditia Nationala 2016 UNATC - ARCUB

Auditia Nationala 2016 UNATC – ARCUB

Comunicat de presa

AUDITIE NATIONALA 2016

Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale” in parteneriat cu ARCUB organizeaza AUDITIA NATIONALA 2016, editia a IV-a, festival dedicat tinerilor actori.

Data limita inscrieri: 8 decembrie

Desfasurare festival: 15, 16, 17 decembrie.

Premii: Roluri in doua spectacole bucurestene ce vor avea premiera in anul 2017: un musical pus in scena de Razvan Mazilu si un spectacol de teatru regizat de Vladimir Anton.

Regulament

  1. Auditia Nationala se adreseaza tinerilor actori cu varsta pana in 35 de ani, studentilor din ultimul an de studiu (anul III – Licenta; anii I si II – Master) si absolventilor Facultatilor de Teatru din toata tara. Nu exista conditii restrictive referitoare la statutul profesional – angajat, independent etc.
  1. Participantii trebuie sa aiba pana in 35 de ani.
  1. Pentru inscrieri participantii trebuie sa trimita pana pe data de 8 decembrie, la adresa de e-mail auditienationala@com urmatoarele:
  • inregistrari audio-video care trebuie sa cuprinda: 7 minute one man show/ one woman show la alegere si 3 minute de prezentare a unei aptitudini (dans, voce, jonglerie etc.).   Daca aptitudinile sunt incluse in one man show/ one woman show, poate fi trimisa o singura inregistrare cu durata de 10 minute
  • CV
  1. In perioada 9 – 11 decembrie, juriul va selecta inregistrarile trimise. Toti cei selectati vor fi anuntati pe data de 12 decembrie si programati in zilele de 15, 16 si 17 decembrie pentru a sustine in fata unui juriu final, la UNATC, Sala Ileana Berlogea, one man/ one woman show-ul de 7-10 minute trimis la inscriere.

Cerintele pentru inscriere trebuie trimise intr-un folder cu numele dumneavoastra.

Discutii pe Facebook
libris.ro
Post a Comment

You don't have permission to register