Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Atelier de scriere creativa SF & Fantasy

Atelier de scriere creativa SF & Fantasy cu Michael Haulica si Oliviu Crâznic

   Revista de Povestiri si bookblog.ro dau strigare pentru toti pasionatii de SF & Fantasy. Vrei sa te apuci de scris? Sau poate faci asta deja? Ai vrea sa ai certitudinea publicarii? Esti încântat sa cunosti nume consacrate din SF-ul românesc?

   În perioada 15 octombrie – 26 noiembrie i-am reunit pentru tine pe câtiva dintre maestrii genului SF &  Fantasy pentru a-ti împartasi din experienta lor. De ce un atelier dedicat SF & Fantasy? Pentru ca nicaieri nu ai nevoie de mai multa imaginatie si totodata de credibilitate atunci când vrei sa creezi noi lumi. Sa nu uitam nici ca tehnica literara conteaza, de aceea vei participa la discutii despre structura, personaje, dialog, ritm si dozaj, fluenta scriiturii si câte si mai câte.

   La finalul cursului, proza ta bine finisata si aranjata va fi publicata într-o antologie de texte SF & Fantasy la Editura Millenium Books. Cu alte cuvinte, dupa acest curs esti autor debutat si publicat!

  Înscrierile la curs sunt deschise pâna pe data de 13 octombrie. Pentru a participa, trimite-ne motivatia ta pe adresa: simina[at]revistadepovestiri[punct]ro. Numarul de locuri este limitat la 15.

   Profesorii tai de scriere creativa în SF & Fantasy vor fi Michael Haulica, Florin Pîtea, Oliviu Crâznic si Marian Coman. Cursul se va tine într-un loc central din Bucuresti, costa 600 de lei si cuprinde 12 întâlniri, câte doua pe saptamâna.

   Mai multe detalii despre atelier la adresa revistadepovestiri/atelierSFF  si Event pe Facebook

Atelier de scriere creativa SF & Fantasy

Discutii pe Facebook
nemira.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register