Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Atelier de Networking

Atelier de Networking: Arta de a stabili si mentine relatii

Atelier de Networking: Arta de a stabili si mentine relatii (25 – 28 august)

   Indiferent daca lucrezi in corporatie, esti antreprenor, director de companie sau student, esti conectat cu oamenii din jurul tau si cu totii suntem dependenti unii de altii. Dar cum ne putem folosi de asta? Fundatia Calea Victoriei va invita la Atelierul de Networking: Arta de a stabili si mentine relatii (25 – 28 august) cu Cristian Ezri.

   Networking-ul, sau arta de a stabili, mentine sau intrerupe relatii, ar trebui sa devina o a doua natura pentru omul secolului XXI. Capitalul social pe care-l detinem poate valora mult mai mult decat ne dam seama la prima vedere si in mare masura depinde de noi ce facem cu el: il exploram si-l dezvoltam sau pur si simplu il ignoram.

   Alegerea este a ta!

   Fundatia Calea Victoriei te invita la o calatorie in care vei avea sansa sa inveti sau sa aprofundezi aceasta arta si nu in ultimul rand sa practici networking-ul  cu propria persoana. Calatoria va fi una usoara, plina cu voie buna, povesti, experiente, dialog si practica.

Calatoria va avea patru statii (sedinte):

   Prima statie: FUNDAMENTELE – Starea de spirit potrivita; Ce este networking-ul, si ce nu este; Credinte false despre networking; Blocaje; Autoevaluare.

   A doua statie: DESPRE NOI – Abilitati; Istoria Networking; Tipuri de Networking; Tipare de comunicare.

   A treia statie: DESPRE EI – Invata sa analizezi!; Branding personal; Arta conversatiei; Discursul in lift.

   A patra statie: DIN VIATA REALA – Follow-Up si sisteme sprijinire a activitatii; Tips & Trick; Recapitulare; Marea Incercare!

Lector: Cristian Ezri

Data incepere: 25 august 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 4

Frecventa: zilnic (luni-vineri, 25-28 august)

Cost: 200 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 180 ron

Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

Discutii pe Facebook
carturesti.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register