Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

MasterClass-ul Bazele Ilustratiei

ARTIVIST organizeaza MasterClass-ul Bazele Ilustratiei

Comunicat de presa

O noua directie in parcursul ARTIVIST: educatia alternativa

   Alaturi de ilustratorul Mircea Pop, ARTIVIST organizeaza MasterClass-ul Bazele Ilustratiei intre 27-29 noiembrie, marcand debutul unor serii de intalniri educative nonformale. Acesta se va desfasura la POINT, un art hub dedicat manifestarilor de tip cultural-artistice din Bucuresti, situat in centrul capitalei.

   In cele aproximativ 12 luni de la infiintarea ARTIVIST, cei trei fondatori au intervievat peste 50 de artisti, au organizat 4 workshop-uri creative si 3 conferinte avand ca subiect statutul artistului in Romania si posibilitatile sale de dezvoltare. Toate aceste experiente, cat si interactiunea directa cu publicul, au dus la descoperirea unei nevoi cruciale in randul artistilor debutanti: aceea de a invata „meserie” direct de la artistii cu experienta.

   „La cele trei conferinte organizate de noi pana acum, adresam participantilor aceeasi intrebare: ce vrei sa afli de la artistii invitati? Raspunsurile variau intotdeauna, de la dezolantul „se mai poate face ceva in Romania?” la curiosul „cum putem afla secretele meseriei?”. Ne-am decis sa venim in ajutorul celor curiosi – in ajutorul celor care vor sa faca ceva, indiferent daca li se spune ca nu se poate. Si pentru ca tot am vorbit despre cum se traieste din arta, aceste ateliere sunt si o sursa alternativa de venit pentru artisti. Speram sa incepem o actiune educativa de succes, astfel incat peste ani, cei instruiti sa devina instructori.” Iulia Drinceanu, co-fondator ARTIVIST

   Acest prim MasterClass se va desfasura in subsolul POINT, unde participantii vor afla de la Mircea Pop cum sa proiecteze pe hartie (intr-un mediu 2D) obiecte apartinand 3D-ului realitatii observabile. Ulterior, dupa ce baza, primul stadiu al intelegerii va fi dobandit, participantii vor putea trece la o randare mai ampla a imaginarului interior.

   Fee-ul de participare este 250 lei, iar biletele sunt disponibile pe Eventbook.

   27-29 noiembrie |  16:00 – 20:00 | @POINT | max. 20 participanti

   Mai multe detalii aici.

________

   ARTIVIST a fost lansat in februarie 2016 ca o platforma de discutie, atat despre statutul artistului in Romania, cat si despre posibilitatile sale de dezvoltare, dedicata artistilor debutanti, actorilor culturali si publicului interesat de acest sector. In prezent ARTIVIST este orientat spre a se dezvolta ca o platforma educationala alternativa. Motto-ul ARTIVIST este: Indrazneste sa inspiri! Mai multe detalii pe pagina de web  sau facebook

Discutii pe Facebook
libris.ro
Post a Comment

You don't have permission to register