Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Arte dell'Anima in stagiunea Teatru in TVR

Arte dell’Anima in stagiunea Teatru in TVR

Comunicat de presă: Arte dell’Anima în stagiunea de vară Teatru în TVR

   Teatrul Arte dell’Anima își reînnoiește parteneriatul cu Televiziunea Română și te așteaptă pe 1 iunie în Grădina TVR, de la orele 14:00 pentru a urmări spectacolul „Motanul încălțat” – o producție Atelierul Magdei.

   În Calea Dorobanți, nr. 191, în grădina Televiziunii Române, TVR își redeschide porțile pentru „Joaca de-a copilăria”, pe 1 și 2 iunie, acesta fiind doar începutul stagiunii de vară. Teatrul Arte dell’Anima te așteaptă cu brațele deschise să urmărești una dintre cele mai frumoase povești ale copilăriei: „Motanul încălțat” – o producție Atelierul Magdei.

   După ce bătrânul morar moare, fiul cel mare primește ca moștenire moara, cel mijlociu măgarul, iar fiul cel mic motanul. Ce se va face el doar cu un biet motan? Dar ce nu știe el încă este că motănelul nostru nu e unul ca oricare, ci unul foarte isteț.

   El pleacă în lume și întâlnește o prințesă frumoasă, al cărei tată, Regele Ținutului Roz, este un bătrânel simpatic și aiurit. Și cu planul său iscusit reușește sa îl dea pe stăpânul său drept conte, dar prințesa dorește să îl cunoască la un bal la castelul acestuia. Ce încurcătură, de unde va face rost bietul motănel și de un castel? Undeva pe Tărâmul Fermecat trăiește un Căpcăun cu puteri magice. Cum îl va păcăli motănelul nostru? Dar oare prințesa Rozalia o sa îl placă pe fiul de morar?

   Un spectacol vesel și antrenant, cu partituri muzicale interpretate de către actori live, cu dialog interactiv între actori și micii spectatori. Aceștia vor descoperi că o minte iscusită te scoate din orice încurcătură  și că pentru orice situație disperată există o soluție dacă privești lucrurile cu încredere și optimism.

  Vino și tu să petreci ziua copilului urmărind un spectacol educativ și interactiv. Accesul este gratuit.

   Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă cu brațele deschise!

Discutii pe Facebook
books-express.ro

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register