Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

artdialog

ArtDialog – serie de conferinte dedicate artelor de astazi

   Joi, 19 martie 2015, de la ora 18.30, o întâlnire cu Victor Rebengiuc si Marius Manole deschide, la Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru 38, Bucuresti) seria de conferinte ArtDialog. Moderator: Mirela Sandu.

   Destinate tinerilor, mai ales liceeni si studenti în primii ani, conferintele organizate de ICR din seria „ArtDialog” vor reuni, în formatul unor interviuri cu public, personalitati din lumea artelor. Artisti de mare prestigiu vor fi invitati alaturi de colegi mai tineri si, împreuna cu acestia, le vor vorbi celor prezenti despre parcursul lor profesional, de la primii pasi pâna la consacrare si mai departe. Programul li se adreseaza atât aspirantilor la o cariera artistica, cât si celor care doresc sa se familiarizeze cu artele contemporane printr-un contact nemijlocit cu cei care le dau viata.

   Dupa seara dedicata actoriei si scenei, vor urma întâlniri cu nume importante din domeniul filmului, regiei de teatru, artelor plastice si muzicii clasice.

Discutii pe Facebook
libhumanitas.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register