Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

AGENDA SPECTACOLELOR DE TEATRU ARCUB 18 ? 22 DECEMBRIE 2016

AGENDA SPECTACOLELOR DE TEATRU ARCUB 18 – 22 DECEMBRIE 2016

Comunicat de presă

18 decembrie, ora 20.00 – AM IUBIT, AM PURTAT, AM PIERDUT

Adaptare după Love, loss and what I wore de Nora & Delia Ephron, traducerea Bianca Oana

Cu: Elvira Deatcu, Laura Creț, Anca Androne, Iulia Lumânare, Ioana Abur

Regia: Emil Hoștină; Coregrafia: Florin Fieroiu; Costume: Cristina Milea

   Am iubit, am purtat, am pierdut este o intimă colecție de povești feminine. Ce iubim, ce pierdem, toate emoțiile, trăirile, durerea, bucuria, toate se leagă cu fire nevăzute de obiecte, parfumuri, rochii, pantofi, genți și ne regăsim bătrâne și obosite, înconjurate de o pânză ca de păianjen, dar atât de bogată și plină de culori, istorii ce merită, probabil să fie publicate pentru fiecare în parte…; poveștile prind viață aproape de spectator, senzația de acum și aici e copleșitoare, nu poți rămâne indiferent sau rece, pentru că ce se întâmplă la un metru de tine arde, amuză, bântuie, atrage, tulbură. Spectacolul se foloseste de elemente de vestimentație, de accesorii și de amintirile pe care le stârnesc acestea fiecăreia dintre personajele feminine, pentru a picta o imagine a unei feminități vii, amuzante și puternice, reușind să creeze astfel o experiență teatrală solidă și memorabilă.

   Durata spectacol: 90 minute; Pret bilete: 35 lei/25 lei (reducere pentru elevi, studenti si pensionari)

20, 21, 22 decembrie, orele 11:00 și 19:00 – MINUNEA UNUI COPIL, spectacol de Crăciun

   Cu: Adi Rădulescu, Alexandra Neacșu, Andreea Ghiţă, Luca Gudină, Rareș Zimbran, Răzvan Rotaru, Vlad Benescu. Cu participarea specială a maestrului Constantin Dinulescu

   Scenariul și regia: Alexandra Neacșu; Scenografie: Gabrijela Turturea; Light design: Alin Popa; Coregrafie step: Alexandra Neacșu; Proiecție&animație: Sebastian Chelu; Ilustrație muzicală: Alexandra Neacșu

   ARCUB alături de Compania Passe-Partout Dan Puric vă invită în luna decembrie să să vă bucurați împreună cu familia de spectacolul „Minunea unui copil – spectacol de Crăciun”, care se va juca la Sala Mare de la ARCUB Gabroveni (Str. Lipscani nr. 84-90), după următorul program:

  • 20 decembrie – ora 11.00 si ora 19.00
  • 21 decembrie – ora 11.00 si ora 19.00
  • 22 decembrie – ora 11.00

   Ce se poate întâmpla dacă pleci în noaptea de Ajun în căutarea lui Moș Crăciun? Numai aventuri, pentru că toată lumea este într-o frenezie apocaliptică! Iar când ajungi să-l întâlneşti, afli că, de fapt, şi el a fost la fel ca tine, a mai greşit și el, dar că atunci când crezi în minuni, ceva te face să fii puternic și curajos! Acesta este adevăratul cadou al Crăciunului!

   Maestrul Constatin Dinulescu îl aduce aproape de noi pe Moș Crăciun, un bătrân trecut prin viață care, mai mult, a fost de față în acea seară la nașterea lui Iisus! Cum de copiii nu sunt curioși să-l întrebe ce s-a întâmplat atunci?

   Alexandra Neacșu, regizorul spectacolului, transmite: „Copiii nostri au nevoie de o salvare a frumosului și gingășiei lor sufletești. Nu putem schimba lumea, dar o putem crește să devină mai puternică interior, să răsufle ușurată că mai poate crede în povești, că se mai pot întâmpla minuni. În noi „cei mari” stă puterea de a aduce minunile aproape de ei, și asta doar prin propria noastră rezistență de a crede în ele. Despre aceste lucruri vorbește spectacolul „Minunea unui copil”, trecând de la joacă la dans și jonglerii, de la balet la step, de la cuvinte la imagini și, peste toate, multă imaginație!”

Durata spectacol: 60 minute; Pret bilete: 25 lei/15 lei (reducere pentru elevi, studenti si pensionari)

Bilete pe www.arcub.ro sau la Casa de Bilete ARCUB.

Discutii pe Facebook

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register