Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Cronica de Cotroceni Adriana Saftoiu lansare Diverta

Adriana Saftoiu se întâlneste cu cititorii în noul magazin Diverta din Piata Romana

 

   Diverta si Editura Polirom invita cititorii joi, 4 iunie, de la ora 18.00, în noul magazin Diverta din Piata Romana, nr. 5, lânga cladirea A.S.E., la întâlnirea cu Adriana Saftoiu, autoarea mult discutatei carti Cronica de Cotroceni. Evenimentul va cuprinde o sesiune de autografe si o discutie în care autoarea va raspunde întrebarilor celor prezenti.

   Cartea Cronica de Cotroceni s-a lansat la târgul de carte Bookfest 2015 si a stârnit polemici înca de la aparitie, trezind interesul cititorilor pentru culisele vietii de la Cotroceni. Adriana Saftoiu povesteste experientele si controversele prin care a trecut în perioada colaborarii sale cu fostul presedinte Traian Basescu din pozitia de Purtator de cuvânt al Administratiei Prezidentiale. Tirajul initial al cartii a fost epuizat în doar câteva zile,  iar varianta electronica a cartii a înregistrat recorduri de vânzari.

   Prima mea zi la capatul a zece ani de colaborare cu Traian Basescu a fost vineri, 30 martie. Dimineata a sunat telefonul. Nu îmi era greu sa-mi imaginez cine ar fi putut sa fie. N-am raspuns. În sfârsit, eram libera de contract. Apoi, telefonul a sunat din nou. «Te cauta Presedintele», m-a informat bine cunoscuta voce de la secretariat. «Nu mai lucrez la Cotroceni. Poti sa-i spui ca nu am raspuns la telefon.» (Adriana Saftoiu)

   Adriana Saftoiu a fost consilier al Presedintelui României si purtator de cuvânt al Administratiei Prezidentiale în perioada 2004 – 2007 si membru în Parlamentul României, de unde, în ianuarie 2012, si-a dat demisia de onoare. În prezent este managerul propriei firme de P.R. si comunicare. A mai publicat cartile Vocile puterii. De vorba cu purtatorii de cuvânt (2007) si Jurnal de campanie (2009).

Cronica de Cotroceni Adriana Saftoiu lansare Diverta

   Diverta continua astfel în noul magazin din Piata Romana de lânga cladirea A.S.E., seria întâlnirilor cu autori cunoscuti, dupa lansarea de carte avuta cu Dan Puric, si vine în întâmpinarea tuturor clientilor care îi trec pragul în prima luna de la deschidere cu 15% reducere pentru orice produs cumparat.

   Diverta a deschis în Piata Romana nr.5, la coltul strazii Caderea Bastiliei, lânga Academia de Studii Economice, cel de-al saptelea magazin pe care retailerul îl detine în Bucuresti. Reteaua Diverta are în prezent 24 de magazine si o cifra de afaceri de 10 mil euro.

   Sub sloganul „Mereu ceva nou”, Diverta este cel mai important retailer de entertainment si dezvoltare personala, cu magazine în cele mai importante orase ale tarii, organizate dupa un concept unic, structurat pe trei zone de interes: „Îmi place”, „Ma joc si învat” si „Am succes”. În magazinele Diverta se gasesc categorii variate de produse precum carte, papetarie, jucarii, film, jocuri video.

Discutii pe Facebook
books-express.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register