Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Abundance fair Bucuresti - targ de handmade

Abundance Fair – targ pentru copii si oameni mari. Childhood and Joy!

   Incepe targul ABUNDANCE FAIR – Childhood &Joy , dedicat copiilor mici si mari in egala masura!

   Mamici, bunici, prieteni sau amici, va asteptam in zilele de 23 si 24 mai, intr-o locatie speciala: LA BOHEME b-dul. Pache Protopopescu nr. 59, vis-a-vis de liceul Mihai Viteazul, ce ne primeste cu portile deschise si cu multe surprize!

   Targul nostru va va incanta cu minuni create de maini pricepute, cu surprize in doze mici, impletituri diverse, dulciuri aratoase, flori naturale, podoabe create cu suflet si dragoste de frumos, hainute dragute si podoabe pentru fetite cochete, produse diversificate, bio si organice, pentru trup si suflet, sedinte de make-up si idei la indemana tuturor pentru cei mai mari dintre copiii nostri! ;)

   Sambata ne impachetam in ipsos si creem amintiri, apoi duminica avem work-shop-uri de desenat sau migalit cu sfoara, lipiciul, lemnul si borcanul pentru copiii intre 4 ani si 80 de ani!

   Se anunta un eveniment organizat cu mult suflet, cu buna dispozitie si tombole, lasati grijile deoparte, reamintiti-va aroma copilariei si veniti sa ne distram impreuna!

   Vizitatorii vor avea toate motivele sa isi petreaca 2 zile sub semnul relaxarii, distractiei dar si a placerii de a achizitiona produse create cu poveste de participantii nostri.

   Un prim cadou de la organizatori: intrarea este libera, precum si participarea copiilor la workshopuri.

  Mai multe informatii pe adresa de e-mail monica.ddinu@yahoo.com, pe pagina de facebook https://www.facebook.com/pages/Abundance-FAIR/105032563164132?ref=bookmarks sau la numarul de telefon 0722859861.

A sosit Vacanta?
Daaa, cu trenul abundentei si al copilariei! :)

Abundance fair Bucuresti - targ de handmade

Discutii pe Facebook
carturesti.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register