Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Actorul Florin Fratila - Profil de artist

Actorul Florin Fratila – Profil de artist

   Actorul Florin Fratila este hazliu si sufletist – ii place foarte mult sa vorbeasca cu oamenii, se imprieteneste foarte repede cu toata lumea. Iubeste femeia. Florin are 27 de ani, este din Bucuresti si a terminat Facultatea de actorie.

Salut! Sunt Florin Fratila, sunt actor si imi place sa traiesc din plin.”

 

Actorul Fl;orin Fratila

actorul Florin Fratila

 

L-am sechestrat pe Florin pret de 10 intrebari:

Raftul cu idei: Ce te-a determinat sa alegi actoria/regia?

Florin Fratila: Am intrat in contact cu actoria de foarte mic, mi s-a parut fascinant, mi s-a parut ca mi se potriveste si ca este un tel pe care mi-as dori sa il urmaresc in viata..

Rci: Ce mentor/persoana te-a motivat în calea aleasa?

FF: Primul meu professor de teatru care mi-a deschis ochii spre aceasta lume minuntata, dl. Cezar Boghina.

Rci: Ce pasiuni ai (în afara de teatru)?

FF: Cititul, viteza, sporturile extreme si lucrurile frumoase.

Rci: Daca ai alege un alt domeniu de activitate, care ar fi acela?

FF: Nu as alege niciodata un alt domeniu de activitate. Oricum sunt ramuri pe care trebuie sa le urmezi in aceasta meserie, cum ar fi actoria de film, stand-up-ul sau pedagogia.

Rci: Cum percepi deschiderea oamenilor cu privire la teatru (în general) si la meseria de actor (în particular)? (mai exact – cum reactioneaza cineva când le spui ca esti actor – te privesc cu entuziasm/ îti pun multe întrebari/ sunt indiferenti)?

FF: Oamenii privesc cu ochi frumosi meseria de actor si actoria in general, li se pare fascinant, usor mistic. Toti la un moment dat in viata s-au gandit sa aleaga acest drum insa putini o fac. De aici si felul in care ne privesc, noi dand dovada de nebunie si curaj alegand acest cale.

actorul Florin Fratila - Profil de artist

Rci: În ce alte domenii/activitati te-au ajutat veleitatile de actor?

FF: In toate domeniile, inclusiv in viata de zi cu zi, de la o putere de concentrare mai mare si un vocabular elevat pana la introspectiile proprii de care ne lovim in perioadele vietii noastre.

Rci: Mai exista urme de trac si emotii atunci când te urci pe scena? Sau e la fel de confortabil ca o discutie cu prietenii?

FF: Da, exista, deoarece exista in permanenta dorinta de a straluci, exista premiere, exact ca intr-o dsicutie cu prietenii, poate sa difere de la o discutie simpla cum ar fi “unde mancam diseara?” pana la o discutie complicata “de ce te-ai culcat cu prietena mea?”.

Rci: Care sunt spectacolele tale preferate din cele în care ai jucat? Ce alte spectacole te-au impresionat si ai vrea sa le recomanzi cititorilor?

FF: Spectacolele mele preferate sunt toate spectacolele pe care le-am jucat. Nu intru intr-un proiect fara sa cred in el, dar sunt cateva spectacole care imi sunt mai dragi deoarece mi-au adus premii sau sunt mai gustate de public precum Orchestra Titanic, spectacol cu care mi-am dat licenta sau, Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu, spectacol care inca se joaca in cadrul teatrului nostru.

   Spectacolele care ma impresioneaza sunt cele care au un mesaj puternic, in care oamenii ori sunt laudati pentru frumusetea lor, ori certati pentru rautatea lor, si zicand asta ma gandesc la spectacolele Asa se intampla cu toti oamenii obisnuiti sau Trei piese scurte fara sex. Spectacole pe care de altfel le puteti gasi in programul teatrului nostru, In Culise.

Rci: Cu ce actor ”din vechea garda” ti-ar placea sa joci pe scena? În ce spectacol?

FF: Cred ca sunt destui actori tineri si talentati ca sa ma gandesc si la cei din vechea garda.

Rci: Care este animalul tau preferat? De ce?

FF: Imi plac viermii de matase pentru ca fac matase :). Cum poti sa ma intrebi asta?.

   Pe actorul Florin Fratila il puteti vedea jucand in spectacolele: Spectatorul condamnat la moarte si Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu. Din portofoliul de actor al lui Florin mai fac parte spectacolele Feromonii, O vizita neasteptata, Ultima halta in Paradis.

 

 

 

Discutii pe Facebook

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register