Premiera Godot Cafe-Teatru: Sub pragul de sus, un one man show cu Razvan Vasilescu

0
291
Sub pragul de sus

Comunicat de presă. Premieră Godot Cafe-Teatru: Sub pragul de sus, un one man show cu Răzvan Vasilescu

   Într-un recital de actorie excepțional, Răzvan Vasilescu aduce în scenă, pentru prima dată în România, textul fascinant al dramaturgului american Glen Berger – în traducerea Antoantei Ralian. Premiera spectacolului Sub pragul de sus va avea loc sâmbătă, pe 13 mai, de la ora 22:00, la Godot Cafe-Teatru.

O Impresionantă expunere a unor probe evidente

   Într-o carte returnată cu 113 ani mai târziu – ceea ce înseamnă, în primul rând, o amendă astronomică – un bibliotecar olandez găsește un bilet de curațătorie strecurat între pagini ca semn de carte. Această descoperire neobișnută îl intrigă la culme și îl determină să plece într-o calătorie fabuloasă în jurul lumii. Din Olanda pâna la Londra, în China, în America și Australia, chiar și până pe Insula Paștelui, bibliotecarul străbate lumea-n lung și-n lat în căutarea personajului straniu căruia i-a trebuit mai mult de o viață de om să returneze un ghid de călătorie împrumutat.

   Fiecare “dovadă” pe care o găsește pe parcurs nu face decât să adâncească misterul. Toate indiciile duc către un personaj mitologic, a cărei existentă nu a fost niciodată dovedita până astăzi. În căutarea lui, prin lume și prin istorie, bibliotecarul nostru, devenit detectiv de nevoie, va ajunge la o concluzie extraordinară pe care ne-o v-a împărtăși și nouă sâmbătă seară.

   O poveste uluitoare care îl afectează și care ne inspiră pe noi toți, oferindu-ne răspunsuri pe care poate le-am căutat toată viața.

   Biletele pot fi rezervate online, direct în aplicația Godot Cafe-Teatru (disponibilă pe Android și iOS), sau telefonic, la: 0734 414 244.

Discutii pe Facebook
Libris.ro

LEAVE A REPLY

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.