PORTRETE I – CEAINARIA URBANA

1
462
Portrete I – Ceainaria Urbana

PORTRETE I – CEAINARIA URBANA

Comunicat de presa

   Teatrul de Pica deschide stagiunea 2016-2017 cu reluarea spectacolului “Portrete I – Ceainaria cu portrete”, scenariu si concept – Tudor Sicomas, la Cetatea Artelor (Artidava, str. Henri Coanda, nr. 38), in data de 15 octombrie, de la 20:00, in cadrul evenimentului Noaptea Caselor#3.

   Va plimbati zilnic prin oras. Treceti mereu pe aceleasi strazi. Va treziti si va indreptati spre o tinta precisa. Niciodata nu intoarceti privirea in dreapta sau in stanga. Niciodata nu zaboviti cu privirea asupra detaliilor din jur. V-ati gandit vreodata ca, poate, daca v-ati desprinde ochii de dalele trotuarului ati descoperi lumea? Nu traim singuri.

   Religia e un produs uman. Bigotismul si falsii mantuitori sunt peste tot. Crucea lui Hristos e distrusa pe zi ce trece de perversitatea celor din jur. Ca sa scapam, trebuie sa fugim de viata, intr-un han parasit de Dumnezeu.

   Dragostea la prima vedere e greu de gasit. Dragostea la prima vedere e si mai greu de pastrat. Sa te-ndragostesti e lucru mare. Iubirea e un joc, pe care doi copii il joaca de-a lungul vietii. Iubiti, zambiti si aplaudati dragostea.

   Sunt doar franturi, mici cioburi de portrete urbane pe care le puteti admira intr-o frumoasa oglinda teatrala.

   Distributia: Lavinia Alexandru – Irma Lambert, Ea; Stefan Opreanu – Pastorul Shannon, Baiatul; Antonio-Tadeusz Minca – Armand; Oana Burcescu – Maggie Pisica, Fata; Tudor Sicomas – Maestrul de ceremonii.

   Coordonare si coloana sonora: Tudor Sicomas

   Un spectacol marca Teatrul de Pica.

    Intrarea pe baza de donatii. Rezervari: 0724.657.411, 0731.775.510
REZERVAREA TELEFONICA PREALABILA ESTE OBLIGATORIE.

Discutii pe Facebook
Libris.ro

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.