Poetry Performance by Mugur Grosu

0
491
Poetry Performance by Mugur Grosu

Poetry Performance by Mugur Grosu – Joi, 12 Mai, ora 20:00, LA SCENA

Comunicat de presa

   Poetry Performance sau un alt mod de a combina artele. Pe scena va urca Mugur Grosu. Prezinta Tiberiu Neacsu.

   Arta evolueaza, se complica; nu se mai bazeaza pe stimularea unui singur simt, ci pe a unei combinatii de simturi. Vorbim de Performance Poetry, un concept definit prin: spontaneitate, imprevizibil, nou. Totul e „aici si acum”. Textul poetic nu ramane sub semnul recitarii, ci devine traire pe structuri ritmice deosebite, iar corpul performerului ia forma unui instrument de perceptie si, implicit, de transmitere.

   Spiritul care promite sa creeze aceasta experienta activa este Mugur Grosu. Originar de pe malul marii, a invatat sa inoate si sa cante la pian la o varsta frageda, fapt ce i-a permis dezvoltarea profesionala in free-style-ul jazz-ului. Dupa publicarea unei serii de volume, individuale si colective, a revenit la prima pasiune, implicandu-se in proiecte experimentale poemuzicale de mare impact.

   Impletirea poeziei cu muzica electronica reprezinta comunicare moderna, exteriorizare, simtire complexa. Ai ocazia sa iei parte la actul performativ al lui Mugur Grosu, lasandu-te purtat de sincretismul contemporan joi, 12 mai, ora 20:00, La Scena.

   Intrarea este libera, dar se face numai pe baza de rezervare la numarul de telefon: 0724081810.

Discutii pe Facebook
Libris.ro

LEAVE A REPLY

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.