Paperman – Full Animated Short Film

0
453
Paperman Disney

   Introducand tehnica revolutionara ce contopeste continutul generat pe calculator cu animatiile create manual, prin desen, regizorul debutant John Kahrs duce arta animatiei intr-o noua directie cu filmuletul de scurt metraj nominalizat la Oscar – “Paperman”.

   Folosind un still minimalist de alb-negru, filmuletul urmareste povestea unui tanar singuratic in New York-ul de la jumatatea secolului. Destinul tanarului ia o intorsatura neasteptata dupa ce intalneste din intamplare o tanara domnisoara, intr-o statie de gara.Convins ca fata visurilor sale este plecata pentru totdeauna, tanarul primeste o a doua sansa atunci cand revede tanara in cladirea vecina cu cea unde avea biroul. Inarmat cu dragoste, imaginatie si un teanc de hartii, tanarul incearca sa-i atraga atentia fetei, insa eforturile sale se dovedesc insignifiante fata de ceea ce i-a pregatit soarta.

   Creat de o echipa micuta si inovatoare din cadrul Studiourilor de Animatie Walt Disney, scurtul metraj “Paperman” lanseaza mediul animatiei intr-o directie noua, incitanta.

Discutii pe Facebook
Libris.ro

LEAVE A REPLY

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.