Nuvela erotica de duzina, ce-a ajuns “virala”

1
751
50 shades fo grey

   Nimic nu este mai intrigant decat o femeie careia ii place sa fie urmarita, palmuita si biciuita de un tanar si nemilos om de afaceri.

   Probabil ati auzit de cartea intitulata 50 Shades Of Grey. Daca nu, iata un scurt review al acesteia si de ce toata lumea vorbeste despre ea.

   Autorul cartii este o englezoaica, pe numele ei E. L. James. Lucrarea reprezinta prima carte dintr-o serie de trei si relateaza adancirea unei relatii “neortodoxe” dintre o proaspata absolventa de facultate si un tanar om de afaceri, pe numele lui Christian Grey.

50 shades fo grey

Intriga:

   In carte, protagonistei Anastasia Steele i se cere sa semneze un contract care ii ofera lui Grey control total asupra vietii ei, incluzand aici indeplinirea tuturor dorintelor barbatului, in dormitor. Grey este un adept al BDSM-ului, al bondage-ului si al sadismului, ceea ce pentru Steele, virgina in acel moment, pare coplesitor.

   Socata, dar si infiorata de gusturile erotice neobisnuite ale lui Grey, Anastasia ezita. In ciuda succesului barbatului – afacerea multinationala, averea vasta, familia iubitoare – Grey este un om chinuit de demoni si consumat de nevoia de a controla. Atunci cand cuplul se avanta intr-o relatie provocatoare si pasionala, Anastasia descopera secretele ascunse ale lui Christian Grey, dar isi exploreaza si propriile dorinte intunecate.

Despre 50 Shades Of Grey:

   Prima carte a seriei a fost lansata ca un e-book, apoi tiparita la cerere. Aproape instantaneu, cartea a dobandit o popularitate imensa in randul femeilor din intreaga lume. Cititorii gasesc aceasta carte extrem de captivanta, iar natura perversa a romanului a atras cititori de numarul milioanelor, pe tot mapamondul.

   The Telegraph, spre exemplu, scria ca intrigile sexuale din 50 Shades Of Grey vor fi discutate printre cititoarele cartii multi ani de-acum incolo. Mai mult, cartea nu reprezinta doar un fenomen al momentului, ci merita lecturata, lucrarea fiind pe cat de surprinzatoare, pe atat de captivanta.

   De asemenea, exista si numeroase recenzii pozitive ale cititorilor, multi afirmand ca multumita acestei carti, viata lor sexuala s-a imbunatatit considerabil, acestia reusind sa-si exploreze si mai mult sexualitatea impreuna cu partenerii, Se simt mai liberi in a descoperi lucruri noi, atat emotional cat si sexual. Si asta, pare-se, este aplicabil ambelor sexe.

   Erotica, amuzanta si profunda, trilogia 50 Shades of Grey reprezinta o poveste ce te va obseda, te va poseda si va ramane in mintea ta pentru totdeauna.

Discutii pe Facebook

1 COMMENT

  1. Rar mi s-a intamplat sa citesc o carte atat de proasta! Lasand la o parte scenele erotice (atratie universala, pare-se!), din roman nu mai ramane nimic.

    P.S. observtie: E.L.James este autoare (nu ca asta ar fi o scuza) :)

LEAVE A REPLY

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.