Movie night by the book. Charlie Chaplin. Proiectia filmului Modern Times

0
269
Movie night by the book. Charlie Chaplin. Proiectia filmului Modern Times

   Editura Nemira vă invită la o nouă ediție Movie night by the book, miercuri, 2 august, de la ora 21.00, dedicată lui Charlie Chaplin: seara începe cu o discuție despre Viața mea, autobiografia regizorului și continuă cu proiecția filmului Modern Times

   Moderatorii discuției sunt Ana Nicolau și Andrei Huțuleac.

   Evenimentul are loc pe terasa barului Epic (str. Colței, nr. 50).

Movie night by the book. Charlie Chaplin. Proiectia filmului Modern Times   Modern Times (Timpuri noi) este o comedie mută produsă și regizată de Charlie Chaplin în 1936. Personajul interpretat chiar de Charlie Chaplin lucrează ca muncitor la o linie de asamblare unde trebuie să strângă șuruburi pe bucăți de mașini, dar din cauza automatizării liniei de producție are o cădere nervoasă care trimite fabrica în haos. Aventurile proaspătului șomer continuă cu o manifestație comunistă și multe alte neînțelegeri comice.

   Viața mea este autobiografia scrisă de Charles Chaplin la 75 de ani, apărută în colecția Yorick a editurii Nemira în 2016. Puţine biografii sunt atât de spectaculoase, de controversate şi de inspiraționale precum povestea lui Chaplin și a saltului din sărăcia lucie a unui cartier londonez până la statutul de simbol al cinematografiei mondiale. Document inestimabil al unui destin personal şi al istoriei artelor, cartea lui Chaplin este totodată cartea unei epoci strălucit evocate.

Movie night by the book. Charlie Chaplin. Proiectia filmului Modern Times

Discutii pe Facebook
Libris.ro

LEAVE A REPLY

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.