Introspectie prin Pictura in Intuneric

0
346
introspectie prin pictura

Evenimentul de inchidere al proiectului cultural “27 de Ragazuri”

Duminica, 27 octombrie, ora 16, la Casa de pe Chei (Splaiul Unirii, nr. 195)

Introspectie prin Pictura pe Intuneric:

Calatoria pe care cei de la 27 de Ragazuri au facut-o cu noi pe acest drum cu 27 de popasuri se incheie asa cum a inceput, pe intuneric. Suntem invitati sa creem impreuna arta colectiva, prin care sa ne exprimam.

   27 de Ragazuri ne asteapta ca pe niste prieteni in vizita, cu pensule si acuarele, vin fiert, cutia albastra care iti schimba starea, muzica si voie-buna.

   Proiectul 27 de Ragazuri a fost construit pornind de la doua idei: aceea ca din cand in cand este bine sa mai iei o pauza, sa mai stai locului si sa te uiti spre interior si aceea ca arta este necesara in procesul de autocunoastere si arta ni se intampla zi de zi. Si asa cum au promis, impreuna cu minunatii participanti, am meditat intr-o galerie de arta, am stat la sezatoare cu instrumente vechi, am impletit papusi din panuse, am cioplit linguri, ne-am explorat corpul prin teatru vizual, pantomima si Wushu, am facut masti, am purtat masti, am olarit si in general ne-am imprietenit unii cu altii. 

   Vino sa ne spui cum a fost pentru tine, ce ti-a placut mai mult si mai mult, ce te-a inspirat, ce te-a bucurat sau poate ce nu ti-a fost de folos. 27 este un numar magic asa ca fii atent/a la cum apare el in calea ta saptamana aceasta (sau poate ca a aparut deja acum mai multa vreme) si povesteste-ne cand vii duminica.

Inscrie-te la eveniment pe pagina de Facebook a initiativei 27 de Ragazuri. Participarea este gratuita.

introspectie prin pictura

Discutii pe Facebook
Nemira

LEAVE A REPLY

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.