INSCRIERI LA FESTIVALUL MARATONUL TEATRULUI INDEPENDENT EDITIA a VI-a

0
444
INSCRIERI LA FESTIVALUL MARATONUL TEATRULUI INDEPENDENT

INSCRIERI LA FESTIVALUL MARATONUL TEATRULUI INDEPENDENT EDITIA a VI-a
6 iunie – 7 august 2016
Comunicat de presa

Unul dintre cele mai importante evenimente dedicate teatrului independent, Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe Festival, incepe inscrierile pentru cea de-a VI-a editie.

Pe aceasta cale invitam trupele si organizatiile de teatru independent din toata tara sa se inscrie pana pe 7 august 2016 in competitia Maratonului Teatrului Independent.

Conditii de participare:*
– Se pot inscrie in Festival spectacole independente care au avut premiera pana la data de 31 Iulie 2016.**
– Spectacole independente: spectacole care nu sunt produse direct de teatre finantate de la bugetele de stat
– Maratonul Teatrului Independent incurajeaza inovatia, originalitatea, curajul artistic si debutul – principii care se regasesc in criteriile de selectie ale Festivalului.

*Fisa de inscriere poate fi descarcata de pe site-ul festivalului: www.teatrulapropo.ro (la rubrica Noutati) sau ca raspuns la un mail trimis la comunicare@teatrulapropo.ro

** Se accepta, in cazul in care vizionarea spectacolului nu este posibila, inscrierea si in baza unei inregistrari video complete a spectacolului.

Dupa completare, fisa va fi trimisa pe adresa comunicare@teatrulapropo.ro, pana cel tarziu pe data de 7 august 2016, ora 24:00.

Juriul de specialitate format din: Monica Andronescu, Oltita Cintec, Oana Cristea-Grigorescu, Cristiana Gavrila si Cristina Rusiecki va alege un numar de 10-15 spectacole, cele mai bune si originale productii independente ale stagiunii 2015 – 2016.

Spectacolele selectionate vor intra in competitia Maratonului Teatrului Independent in perioada 15 Septembrie – 2 octombrie 2016 pentru cele 7 premii acordate in cadrul Festivalului.

Va asteptam cu drag sa va inscrieti!

Discutii pe Facebook
Nemira

LEAVE A REPLY

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.