Incep inscrierile pentru atelierele PlaYouth.

0
448
PlaYouth - cursuri si ateliere pentru copii

 

În PlaYouth, toamna nu se numara bobocii, ci atelierele si cursurile.

   Ne bucuram sa vedem copiii plini de energie sa descopere lumea, iar parintii, dornici sa îi îndrume si sa îi însoteasca activ pe acest drum.

   PlaYouth a început activitatea cu multa energie si anunta urmatoarele ateliere si cursuri pe care le-au pregatit atât pentru copii, cât si pentru parinti.

   Vineri, pe 23 septembrie, PlaYouth da startul evenimentelor de comunitate cu “Jocuri în familie”, o seara în care se strâng prietenii si formeaza echipe pentru jocuri distractive si relaxante ca: Activity, Sugar Cubes, Saboteur, Monopoly, dar si alte jocuri interactive. Evenimentele continua pe 24 septembrie, cu Atelier de origami pentru copii si parinti, unde se vor antrena atentia, dexteritatea si creativitatea.

   Pe 25 septembrie, se va desfasura Atelierul de bune maniere, unde se vor învata câteva reguli de baza pentru a ne prezenta frumos la scoala, în familie sau in orice alt context din societate. Încheiem luna septembrie cu un alt eveniment de comunitate, “CineClub pentru copii si parinti”, o seara dedicata filmelor ce trezesc de fiecare data discutii aprinse.

   Din octombrie, dam startul mult-asteptatelor cursuri. Acestea au rolul de a aprofunda informatiile de la atelier, pentru ca se desasoara pe o durata mai lunga, fiind împartit în module si sedinte de curs. Copii se pot înscrie la: Chitara Acustica, Necesitatea Întrebarilor, Improvizatie, Curs de pictura si desen, Spray-Painting, Origami sau Storytelling.

   Pentru mai multe detalii legate de activitatile PlaYouth, puteti intra pe acest link, sau ne puteti scrie un mail la contact@playouth.ro.

Acestea fiind spuse, va asteptam cu drag la activitatile de Joc si Joaca! :)

____________________________________

   PlaYouth organizeaza ateliere, cursuri si tabere de educatie prin joc si arta pentru copiii din Bucuresti cu vârstele între 5 si 12 ani. Îsi propune sa construiasca o comunitate cât mai mare de parinti si copii pasionati de educatia alternativa si sa ofere spatiul în care pot gasi toate resursele creative necesare.

Discutii pe Facebook
Nemira

LEAVE A REPLY

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.