Caini sub apa – un proiect fotografic… racoritor

0
1360
caini sub apa

   Urmatoarele fotografii cu caini sub apa reprezinta un proiect fotografic cu ceva vechime pe internet, despre care s-a vorbit indelung in perioada sa de “viralitate”. Dar, consideram noi, merita readus in atentia iubitorilor de fotografie si a celor ce doresc sa se amuze putin de ipostazele inedite in care au fost surprinse modelele.

caini sub apa

  Despre renumitul si premiatul fotograf Seth Casteel s-a scris recent in “Good Morning America”, Extra”, “CNN World Report”, “The Today Show”, “Jeopardy!” si “TIME Magazine”. Fiind unul dintre cei mai publicati fotografi de animale de companie din lume, munca acestui artist poate fi admirata in sute de publicatii, calendare, postere, carti si emisiuni TV. Seth a avut de asemenea privilegiul de a lucra si fotografia o varietate de celebritati, incluzandu-i pe Cesar Milan, Ellen DeGeneres, Amy Smart, Deenise Richards, Perez Hilton si multi altii.

   Dar Seth Casteel nu este “doar un fotograf”. Iubeste foarte mult animalele si si-a devotat multe ore din timpul sau, plus circa 20,000 de dolari, pentru salvarea vietilor animalelor. Seth viziteaza voluntar adaposturile de animale de pe teritoriul SUA, pentru a face fotografii “locuitorilor”.  Pozele sale profesionale au ajutat la strangerea de fonduri pentru ajutorarea animalelor fara adapost.

Discutii pe Facebook
Litera.ro

LEAVE A REPLY

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.